Χανιά: Tην Πέμπτη 18 Ιανουαρίου συζητείται η μετεγκατάσταση του συλλόγου “Χαρίλαος”

Η συζήτηση θα γίνει την Πέμπτη (18/1) στις 12.00 στα γραφεία της Μητρόπολης στα Χανιά.

Η ενημέρωση του δήμου Αποκορώνου αναφέρει:

Μετά από έγγραφο του Δημάρχου Αποκορώνου και Αντιπροέδρου του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Αγία Σοφία” κου Χαράλαμπου Κουκιανάκη προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου και Πρόεδρο του ιδρύματος κ.κ.Δαμασκηνό , προγραμματίστηκε Διοικητικό Συμβούλιο στις 18.01.21 και ώρα 12.00 στα γραφεία της Μητρόπολης στα Χανιά

προκειμένου να συζητηθεί η εισήγηση του Δημάρχου και Αντιπροέδρου του Ιδρύματος “Αγία Σοφία” για μεταστέγαση του μουσικού συλλόγου ο “Χαρίλαος” στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος “Αγία Σοφία” στους Άγιους Πάντες.

Μας χαροποιεί το γεγονός της αποδοχής της πρότασης αυτής από το συμβούλιο του “Χαρίλαου” ύστερα και από την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρόεδρος με τον γενικό διευθυντή του ιδρύματος κ.Βλαβογιλάκη Μιχαήλ στις ανωτέρω κτιριακές εγκαταστάσεις.

Όταν υπάρχει η καλή πρόθεση , με καθαρό μυαλό και μακριά από αντιπαραθέσεις που δεν βοηθούν κανέναν , τα προβλήματα αντιμετωπίζονται και οι κατάλληλες λύσεις βρίσκονται. Ο Δήμαρχος Αποκορώνου έχει αποδείξει ότι είναι εδώ για να προστατεύει και να ενεργεί υπέρ των συμφερόντων και του Δήμου αλλά και των συλλόγων/φορέων που προάγουν τον πολιτισμό του τόπου μας και ως στόχο έχει την αρμονική και ομαλή συνύπαρξη όλων των πολιτών του.

Τέλος, ο Δήμαρχος Αποκορώνου αφού ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή τον παραδοσιακό μουσικό σύλλογο τους κάλεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις 19.01.24 και ώρα 15.00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Βρυσών όπου θα πραγματοποιηθεί διεξοδική συζήτηση με μοναδικό θέμα το ζήτημα που προέκυψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Tην Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, “Χαρίλαος”,chania, Tin pebti 18 ianouariou, “charilaos”