Αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Πολυθεματικό Συνέδριο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου ΣΙΜΑ 23

Η τελετή έναρξης του τριήμερου Πολυθεματικού Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής (03/11) παρουσία του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρου Β’, ο οποίος και θα απευθύνει εναρκτήρια τιμητική ομιλία.

Το συνέδριο φέρει την ονομασία «ΣΙΜΑ» λόγω της πρώτης ανευρεθείσας επιγραφής με αναφορά σε ιατρό της Μινωικής εποχής, σε πιθάρι της Φαιστού τον 17ο αιώνα π.Χ. και είναι μια προσπάθεια του Συλλόγου να αναδείξει το επιστημονικό

δυναμικό του και να προσφέρει στη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση των μελών του.

Ο Ιατρικός Σύλλογος πρωτοπορεί με την διεξαγωγή ενός συνεδρίου τέτοιου βεληνεκούς, με θεματολογία που αφορά όλες τις ειδικότητες και τις σύγχρονες τάσεις της Ιατρικής.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Η πρόληψη, η ενημέρωση, η συνεχής εκπαίδευση αποτελούν τους βασικούς στόχους του συνεδρίου, στην διάρκεια του οποίου ξεχωριστό ενδιαφέρον κατέχουν υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις από ιατρούς, αναγνωρισμένης αξίας σε τοπικό, πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, ενώ δίδεται έμφαση στους νέους γιατρούς και στην πρακτική εκπαίδευσή τους, μέσα από την πραγματοποίηση μαθημάτων ΚΑΡΠΑ και πρακτικών φροντιστηρίων υπερήχων.

Επίσης άξιο αναφοράς είναι και η πραγματοποίηση ενοτήτων που αφορούν την επιλογή ειδικότητας, την εκπαίδευση στο εξωτερικό, καθώς και παρουσιάσεις πρωτότυπων εργασιών από νεαρούς γιατρούς.

Το Συνέδριο διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Π.Ι.Σ.

Ημερομηνία έναρξης του συνεδρίου: Παρασκευή 03/11- 08.30 π.μ.
Ημερομηνία λήξης του συνεδρίου: Κυριακή 05/11 – 03.00 μ.μ.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου

Λήψη
Keywords
Τυχαία Θέματα