Ξεκινάει σήμερα νέα εκπομπή στο MEGA

13:45 23/12/2017 - Πηγή: seleo

Μία νέα εκπομπή ξεκινά από το μεγάλο κανάλι, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες επαναλειτουργίας του.

Το κανάλι εκπέμπει όλο αυτό το χρονικό διάστημα με πρόγραμμα - κονσέρβα και δείχνει τα πρώτα σημάδια ζωής με την εκπομπή του Χρήστου Νέζου, η οποία ξεκινάει αύριο το μεσημέρι! Η εκπομπή «Ταξιδεύοντας με το Χρήστο Νέζο» ταξίδεψε με τη συντροφιά της Μελίνας Ασλανίδου στον «Μύλο Των Ξωτικών» στα Τρίκαλα.

Η εκπομπή θα προβληθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 14:50 στο MEGA.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και λίγες ημέρες μετά την προφορική συμφωνία των στελεχών του Mega με τις τράπεζες, οι μέτοχοι του σταθμού έλαβαν και εγγράφως την σύμφωνη απάντηση των τραπεζών Πειραιώς και Alpha, στις οποίες το κανάλι έχει δανειακές υποχρεώσεις ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ, κσθώς και στις τράπεζες Εθνική και Eurobank.

Όσον αφορά στον νέο διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών, το πιθανότερο σενάριο είναι μία νέα εταιρία, στην οποία θα συγχωνευτεί το Mega και που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει ήδη δημιουργηθεί καθώς και το σε ποιον ανήκει, να λειτουργήσει ως κέλυφος για την διεκδίκηση του πολυπόθητου εισιτηρίου για τον κόσμο των media.

www.reader.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα