Λόγω του αέρα δεν θα ανοίξουν σχολεία αύριο στις Σέρρες - Τα μεγάλα προβλήματα που άφησε

18:00 18/1/2018 - Πηγή: seleo

Τεράστια είναι τα προβλήματα που άφησε στο πέρασμά του ο δυνατός άνεμος που πνέει σε πολλές περιοχές της Π.Ε. Σερρών.

Στο δήμο Σιντικής αλλά και στον Δήμο της Ηράκλειας, πολλά δημοτικά διαμερίσματα έμειναν χωρίς ρεύμα με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ να δίνουν πραγματική μάχη προκειμένου να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση.

Σε άλλες περιπτώσεις δέντρα έχουν ξεριζωθεί ακόμη και μέσα σε αυλή σχολείου χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν μαθητές στην αυλή του.

Την απόφασή του την ίδια ώρα να μην λειτουργήσουν οι σχολικές

μονάδες που έμειναν χωρίς ρεύμα για αύριο Παρασκευή, πήρε ο Δήμαρχος Σιντικής κος Φώτης Δομουχτσίδης ο οποίος ενημέρωσε μάλιστα και τις διευθύνσεις εκπαίδευσης. Προβλήματα ηλεκτροδότησης έχουν σημειωθεί και στην κοινότητα του Προμαχώνα με τους κατοίκους να ζητούν την άμεση αποκατάσταση των βλαβών επικαλούμενοι και τις χαμηλές θερμοκρασίες που υπάρχουν στην περιοχή τους.

Από την δική πλευρά ο διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Σερρών κος Μανώλης Εμμανουηλίδης σημείωσε πως ήδη 25 συνεργεία τόσο της επιχείρησης όσο και του συνεργαζόμενου εργολάβου, βρίσκονται στον δρόμο για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη αποκατάσταση των προβλημάτων.

Να σημειωθεί τέλος πως δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από το τμήμα πολιτικής προστασίας σχετικά με έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Πηγή: .infonews24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα