Ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες για την ημερομηνία διάθεσης του 2ης γενιάς Apple Vision Pro

Αν και πέρασαν μόλις λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία του στην αγορά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mark Gurman, γνωστού δημοσιογράφου του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg, θα χρειαστεί να περάσουν τουλάχιστον 18 μήνες προτού δούμε τον διάδοχο του Apple Vision Pro.

Οι περισσότεροι χρήστες δήλωσαν ικανοποιημένοι από την αγορά του Apple Vision Pro, αν και υπήρξαν ορισμένοι που έκριναν το κόστος του υπερβολικό για όσα προσφέρει ανακοινώνοντας την πρόθεση τους να το επιστρέψουν.

Το μεγάλο βάρος, η έλλειψη αδιαβροχοποίησης και περισσότερων εφαρμογών καθώς και η αυτονομία ήταν ορισμένα από τα αρνητικά στοιχεία του σετ κεφαλής της Apple που επισήμαναν άλλοι.

 Παρά τα όποια αρνητικά σχόλια, το Vision Pro δεν θα είναι βεβαίως το τελευταίο headset μικτής πραγματικότητας που θα παρουσιάσει η Apple καθώς αναμένονται πολύ μεγάλες βελτιώσεις και σε όλους τους τομείς από τον διάδοχό του.

Ο Mark Gurman από το Bloomberg αναφέρει ότι η εταιρεία είχε ξεκινήσει να εργάζεται στην 2η γενιά του Apple Vision Pro πριν την επίσημη ανακοίνωση της 1ης γενιάς στο πλαίσιο του WWDC 2023. Όπως ωστόσο επισημαίνει ο ίδιος, αυτό δεν σημαίνει ότι θα δούμε σύντομα την επόμενη γενιά, καθώς θα χρειαστεί σύμφωνα με πληροφορίες του να περιμένουμε τουλάχιστον 18 μήνες πριν διατεθεί ευρέως.

Το σημαντικό αυτό διάστημα θα δώσει στους μηχανικούς της Apple τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε σημαντικές βελτιώσεις, τόσο στον τομέα του υλικού και του σχεδιασμού όσο και στον τομέα του λογισμικού.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα