Νέο Oppo F5 Youth με selfie camera στα 16 Megapixels

Μία περισσότερο οικονομική έκδοση του smartphone F5 ανακοίνωσε η αδερφή εταιρεία των OnePlus και Vivo που έχει την ονομασία Oppo F5 Youth.

Το Oppo F5 Youth διατηρεί την οθόνη με την αναλογία πλευρών 18:9 και τη διαγώνιο των 6,0 ιντσών ανάλυσης FHD+ (2160 x 1080 pixels) ωστόσο το camera setup έχει υποβαθμιστεί.
Στο εσωτερικό της συσκευής εντοπίζεται

το MediaTek Helio P23 SoC (με οκταπύρηνο Cortex-A53 επεξεργαστή και Mali G71 MP2 GPU) που βρίσκουμε και στη “κανονική” έκδοση του F5, αλλά η RAM που το συνοδεύει είναι λιγότερη, στα 3GB.
Ο αποθηκευτικός χώρος προσφέρει χωρητικότητα 32GB αλλά υπάρχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, η οποία συνοδεύεται μάλιστα από δύο υποδοχές για κάρτες nano SIM, οπότε και δεν είναι απαραίτητο να θυσιάσετε κάποια από τις τελευταίες για να επεκτείνεται τη χωρητικότητα του αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3200mAh ενώ υπάρχει και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και Face Unlock.

Η εμπρόσθια κάμερα του F5 Youth βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels και σε σύστημα φακών f/2.0 ενώ η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels με σύστημα φακών f/2.2 και συνοδεύεται από LED flash.
Το λογισμικό βασίζεται στο Android 7.1 Nougat και στο ColorOS 3.2 της εταιρείας. Το κόστος του Oppo F5 Youth που κυκλοφόρησε πρώτα στις Φιλιππίνες σε Μαύρο και Χρυσαφί είναι περίπου $275.

Site: GSMArena

Keywords
Τυχαία Θέματα