3 στον αέρα Podcast S05E30: Disney Plus hands-on, FTTH, Xiaomi 12, Cosmote και...Elon Musk

14:35 5/4/2022 - Πηγή: Insomnia

Αρκετά τα θέματα συζήτησης στο νέο podcast "3 στον αέρα" με αρκετή συζήτηση γύρω από τις οπτικές ίνες αλλά και το Disney+.

Σε ότι αφορά το Disney+, γνωρίζουμε πλέον πότε ακριβώς θα λανσαριστεί στην Ελλάδα και με την ευκαιρία αυτή, κάνουμε ένα tour στην υπηρεσία και στο τι θα πρέπει να περιμένουν οι Έλληνες χρήστες στις 14 Ιουνίου.

Συνέχεια με τη σειρά Xiaomi 12 που μπορέσαμε να

δούμε από κοντά στη Βιέννη, όπου και η εταιρεία έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την πορεία της στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας, με τα άμεσα σχέδια να περιλαμβάνουν την προσθήκη και άλλων προϊόντων από το οικοσύστημα όπως laptops και τηλεοράσεις.

Επόμενο θέμα οι πληροφορίες για τη χρεωστική κάρτα που ετοιμάζει η Cosmote και το τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε ενώ σχολιάζουμε και την πρόσφατη είδηση για την είσοδο του Elon Musk στο Twitter ως κάτοχος του 9,2% της εταιρείας, μετά την κριτική του για έλλειψη ελευθερίας λόγου από την υπηρεσία. Ολοκληρώνουμε με το PlayStation Plus και τα νέα συνδρομητικά πακέτα που ανακοίνωσε η Sony για τους κατόχους PlayStation 5, μια απάντηση στο Xbox Game Pass της Microsoft.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:57 - Σχόλια
25:44 - Disney+ hands-on
40:04 - Xiaomi 12 Series
47:18 - Χρεωστική κάρτα Cosmote
51:14 - Elon Musk και Twitter
1:03:50 - PlayStation Plus

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα