10 εκατομμύρια πωλήσεις για το Nintendo Switch που “έπιασε το στόχο” τρεις μήνες νωρίτερα

Ο στόχος της Nintendo για τις πωλήσεις του Switch ήταν να πουληθούν δέκα εκατομμύρια κονσόλες μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Στο τέλος ωστόσο του Οκτώβρη, η Nintendo αναθεώρησε την εκτίμηση της δηλώνοντας πως ο στόχος άλλαξε και πως σχεδίαζε μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου του 2018 να πουλήσει 14 εκατομμύρια κονσόλες Switch.

Από ότι φαίνεται ωστόσο η Nintendo κατάφερε να πουλήσει έως σήμερα τουλάχιστον 10 εκατομμύρια κονσόλες Switch, τουλάχιστον σύμφωνα με τους δικούς της υπολογισμούς.

Αυτό σημαίνει ότι το Switch κατάφερε να πιάσει τον αρχικό στόχο τρεις μήνες νωρίτερα από την πρώτη εκτίμηση, κάτι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό αν λάβουμε υπόψη μας την αποτυχία του Wii U. Και για να βάλουμε τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις τους, το Wii U κατάφερε να σημειώσει πωλήσεις 13,5 εκατομμυρίων στα τέσσερα χρόνια της διαθεσιμότητας του στα καταστήματα. Επομένως, το Switch κατάφερε μέσα σε μόλις ένα χρόνο να φτάσει τις συνολικές πωλήσεις του προκατόχου του.
Η νέα κονσόλα της Nintendo ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα αντικείμενα την Black Friday και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να είναι μέχρι και την Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Site: SlashGear

Keywords
Τυχαία Θέματα