Τα ζώδια του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

ΚΡΙΟΣ

Μία θετική στάση, θα βοηθήσει να αποβάλλετε οποιαδήποτε ένταση και να βελτιώσετε καταστάσεις. Μπορείτε να εστιάσετε σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν και να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Απαιτήσεις που υπάρχουν, θα καταφέρετε να τις φέρετε εις πέρας, με επιτυχία. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο αποδοτικοί γίνεται. Εστιάστε σε καλές επαφές, αλλά και στην ενίσχυση παλιών επαγγελματικών επαφών και ανθρώπων, που μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμοι, για την επαγγελματική σας πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε, σήμερα,

να προσπαθήσετε ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα, να βελτιώσετε καταστάσεις. Η αμοιβαία κατανόηση μεταξύ σας, θα βοηθήσει αρκετά, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Μπορείτε να αλλάξετε τώρα, αρκετές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αποφύγετε περιττά έξοδα και σκεφτείτε έναν καλύτερο προγραμματισμό, πάνω στα οικονομικά σας και εκκρεμότητες, που μπορεί να σας αγχώνουν. Είναι πολύ σημαντικό να εστιάσετε σε νέα σχέδια και ιδέες που έχετε, ώστε να βελτιώσετε καταστάσεις και να απεμπλακείτε από παρελθοντικά ζητήματα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

ΛΕΩΝ

Γεφυρώστε τις αντιθέσεις και βελτιώστε τις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας, οι συνεργασίες σας παίζουν σημαντικό ρόλο και σήμερα, θα χρειαστεί να ενεργήσετε με περισσότερη ευελιξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάστε στην επικοινωνία σας και στα επαγγελματικά σας. Έχετε πρωτοποριακές ιδέες και γενικότερα νέα σχέδια που έχετε, μπορούν να βοηθήσουν την εξέλιξή σας. Εστιάσετε στην καλή συνεργασία σας, με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να βρείτε έναν εναλλακτικό τρόπο χειρισμού, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καριέρα σας. Προσπαθήστε να βρείτε έναν πιο αποδοτικό τρόπο, ώστε να εξελίξετε νέα σχέδια που έχετε. Εστιάστε, σήμερα, στην καλή επικοινωνία, μέσα σε συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να συζητήσετε με άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, ώστε να σας συμβουλέψουν πάνω σε νέες κινήσεις και αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Μην βιαστείτε να προγραμματίσετε σημαντικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε και δώσετε τους την απαραίτητη προσοχή, που χρειάζονται. Κατανοήστε τους άλλους και συζητήστε πιο ουσιαστικά μαζί τους, ώστε να τους βοηθήσετε να σας κατανοήσουν και να βελτιωθούν οι σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να δείξετε στους άλλους, τα πραγματικά σας αισθήματα. Προσπαθήστε να δείτε μία νέα οπτική, πάνω σε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν. Κινηθείτε με περισσότερη ευελιξία, ώστε να αποφύγετε εντάσεις, αλλά και να βελτιώσετε καταστάσεις, μέσα στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ανακαλύψετε κρυφές πτυχές του εαυτού σας, αλλά και να αξιολογήσετε ξανά ιδέες που έχετε αφήσει στην άκρη. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αν δεν είστε έτοιμοι, να αξιολογήσετε ξανά καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις συνεργασίες σας, η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο. Προσπαθήστε να είστε αρκετά επιφυλακτικοί με νέα πρόσωπα και να πάρετε αποφάσεις, κάτω από ήρεμη σκέψη και ψυχολογία. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά ζητήματα, αλλά και γενικότερα κοντινά σας πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα