Τα ζώδια της Τρίτης 13ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, οι επιθυμία σας να χαρίσετε ευχάριστες στιγμές στον σύντροφό σας, είναι το εφαλτήριο για μια καινούργια ζωή. Τοξότες, αποφύγετε σκέψεις ρίσκου και συνειδητοποιήστε, την ένταση που μπορεί να επιφέρει, εφόσον δεν βρίσκεστε στην κατάλληλη ετοιμότητα.

ΚΡΙΟΣ

Οι ενέργειες που έχετε πράξει μέχρι σήμερα, έχουν μία δυναμική που αγγίζουν ριζικές αλλαγές τις οποίες θέλετε να κάνετε. Η συνάντηση σας, με άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και εσείς έχετε την θέληση να το κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία δυσνόητη

επικοινωνία, θα κουράσει τις σχέσεις με τα άτομα που σας περιστοιχίζουν. Η συναισθηματική σας κατάσταση, θα επηρεαστεί και θα σας καταβάλει την ψυχολογία. Θυμηθείτε, η διπλωματική σας διάθεση, θα δώσει την λύση και θα διορθώσει γρήγορα ότι σας επηρεάζει αρνητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να συνεργαστείτε και να οργανώσετε νέα σχέδια και ιδέες, σήμερα, σας ενεργοποιεί την οξύτητα της σκέψης σας και μπορείτε με ευκολία να κάνετε τον αντίστοιχο έλεγχο, που είναι απαραίτητος. Όσο και να σας απασχολεί η σχέση σας, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για εμβάθυνση συζητήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην προχωράτε σε αποφάσεις που απαιτείται σταθερότητα, για να διατηρήσετε την οργάνωση που ήδη έχετε μεθοδεύσει. Η ψυχοσύνθεση σας, στέκεται εμπόδιο σε ενέργειες που η δράση είναι το απαραίτητο στοιχείο.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεπίγνωση, μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε θέματα που έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο. Μπορείτε να διοργανώσετε συμφωνίες, που θα σας φτάσουν πιο γρήγορα στον στόχο σας, εφόσον σας είναι εύκολο να αντιμετωπίζετε κάθε αντιξοότητα που εξελίσσεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, χρειάζεται ισορροπία για να μην εμφανίσει ευέξαπτη συμπεριφορά και προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σας. Θέματα που σας ακολουθούν από το παρελθόν, μπορούν να σας περιορίσουν και να σας απομακρύνουν από τη δημιουργία νέων πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Ένα χαρούμενο συναίσθημα, είναι έντονο σήμερα και σας ωθεί σε ενέργειες που βελτιώνουν την επικοινωνία σας. Βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα σε χώρους που αγαπάτε, αυτό μπορεί να σας διασκεδάσει και να βελτιώσει τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σοβαρότητα και η ευθύνη, να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων, σας βοηθάει να δείξετε την απαραίτητη προσοχή όπου χρειάζεται και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Η δοτικότητα και η διαίσθηση, σας οδηγεί σε ενέργειες που δείχνουν πόσο μπορείτε να σταθείτε ενεργά στα προβλήματα των γύρων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε την ανάλογη θετική ενέργεια και ζωτικότητα, για να προωθήσετε τα όνειρά σας με δυναμική και να κατακτήσετε τον στόχο σας. Επιδιώξτε να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να απομακρύνετε, την ψυχρότητα που έχει υπάρξει στο παρελθόν μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εντάσεις που υπήρξαν στο παρελθόν, σας έχουν πιέσει ψυχολογικά και δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε με δυναμισμό. Η στροφή προς το σπίτι και προς πράγματα που σας ευχαριστούν, σας δίνει την ασφάλεια που έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορείτε να συλλέξετε στοιχεία και να τα επανεξετάσετε, ώστε να κινηθείτε με σιγουριά για τα μελλοντικά σας σχέδια. Βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και συζητήστε μαζί τους, για νέα σχέδια που έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να περιορίσετε τον εκνευρισμό που μπορεί να σας προκαλέσουν εμβόλιμα γεγονότα, που θα σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας. Θα υπάρξουν όμως εναλλαγές στην σκέψη σας, που θα σας ξεκαθαρίσουν την στάση που πρέπει να κρατήσετε, απέναντι στην οικονομική σας κατάσταση.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα