Tα ζώδια της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα τονίζει αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις, όμως φέρνει και αρκετή κινητικότητα στη μέρα σας και σήμερα θα πρέπει να προσέξετε αρκετά την επικοινωνία σας στις συναναστροφές σας, ακόμα και αν είστε έτοιμοι να πείτε πράγματα που νιώθετε. Εστιάστε στη γενικότερη πορεία της ζωής σας που ο Κρόνος σήμερα σας βοηθάει να δείτε ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις, φροντίστε να είστε συνεπείς απέναντι στους άλλους και ξεκαθαρίστε αυτά που θέλετε πραγματικά, έτσι και αλλιώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης

τονίζει αρκετά επιθυμίες και σε σας δίνει νέες ευκαιρίες.

Ευνοούνται: Καριέρα, οικονομικά

Προσοχή σε: Επικοινωνία, ταξίδια

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 9

Ταύρος

Ο Κρόνος σήμερα σας ωθεί να επανεξετάσετε νέα σας σχέδια και να βρείτε τον καλύτερο τρόπο ώστε να προχωρήσετε όσα σας απασχολούν, ακόμα και σε προσωπικές σας σχέσεις μπορείτε να δείτε τα πράγματα πολύ πιο ξεκάθαρα σήμερα και έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης να σκεφτείτε πώς να προχωρήσετε. Αυτό που θα πρέπει σήμερα να προσέξετε με τη Σελήνη στο Ζυγό είναι αρκετά το άγχος σας για καθημερινά ζητήματα και να προσέξετε αρκετά έξοδα βρίσκοντας έναν καλύτερο τρόπο να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας

Ευνοούνται: Νέα σχέδια, εκπαίδευση, προσωπικότητα

Προσοχή σε: Οικονομικά θέματα, έξοδα

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

Δίδυμοι

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό σας δίνει ενεργό μυαλό αλλά και μία άστατη ψυχολογία που θα πρέπει σήμερα να προσέξετε, αποφύγετε να αφήσετε την εσωτερική σας ένταση να επηρεάσει σχέσεις. Προσπαθήστε σήμερα περισσότερο να σκεφτείτε ουσιαστικά πάνω στον τομέα των οικονομικών σας, που ο Κρόνος σας βοηθάει να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο διαχείρισης.

Ευνοούνται: Οικονομικά, κρυφές υποθέσεις

Προσοχή σε: Συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11

Καρκίνος

Αποφύγετε σήμερα αποφάσεις διότι ο συναισθηματισμός σας δεν είναι καλός σύμβουλος, αρκετά μπορεί να τρέχουν από το διάστημα ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας όπως και στις προσωπικές σας σχέσεις, όμως θα πρέπει να βρείτε την κατάλληλη σταθερότητα ώστε να σκεφτείτε ουσιαστικά για όσα θέλετε σε αυτό το επίπεδο. Προσπαθήστε να βελτιώσετε σχέσεις που η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε, όμως στον τομέα των επαγγελματικών σας καλό είναι να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε νέες προτάσεις.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φιλίες

Προσοχή σε: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 8

Λέων

Ο αστεροειδής Pallas (Αθηνά) σήμερα σε τρίγωνο με τον Κρόνο σας βοηθάει αρκετά ώστε να σκεφτείτε πιο ουσιαστικά πάνω στα επαγγελματικά σας, ώστε να έχετε περισσότερα κέρδη σε αυτό τον τομέα αλλά και να καταφέρετε περισσότερα μέσα από την προσωπική σας προσπάθεια και ακτινοβολία. Στα ερωτικά σας όμως να είστε προσεκτικοί, διότι ο Άρης μπορεί να πυροδοτήσει καταστάσεις, φροντίστε με τη Σελήνη στο Ζυγό να δείχνετε περισσότερο φροντίδα στους άλλους.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, καριέρα

Προσοχή σε: Διασκέδαση, ερωτικά, φιλίες

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 13, 16

Παρθένος

Η Αφροδίτη μπορεί να σας ωθεί να θέλετε να κάνετε σήμερα περισσότερα, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας απέναντι στους άλλους, ιδιαίτερα αν αφορά οικογενειακά ζητήματα και κοντινά σας πρόσωπα, η Σελήνη στο Ζυγό τονίζει τα οικονομικά σας έτσι σκεφτείτε πιο ουσιαστικά ως προς την διαχείρισή τους.

Ευνοούνται: Ερωτικά, δημιουργία, ταξίδια

Προσοχή σε: Φαντασία, σπίτι, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 8

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας σε όσα θέλετε να προχωρήσετε, η ψυχολογία σας μπορεί να είναι κάπως άστατη και ο Κρόνος φέρνει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας αλλά και οικογενειακά ζητήματα, όμως η Αφροδίτη σήμερα σας ωθεί περισσότερο να ασχοληθείτε με τον τομέα των οικονομικών σας, όπως και να ξεκαθαρίσετε θέματα στα ερωτικά σας.

Ευνοούνται: Σπίτι, οικονομικά

Προσοχή σε: Επικοινωνία, ταξίδια, νέα σχέδια

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4

Σκορπιός

Σήμερα θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί, ο κυβερνήτης σας ο Άρης μπορεί να σας φέρει παραπάνω έξοδα και επιθυμία να κάνετε πράγματα που αγαπάτε, όμως βάλτε κάποιο μέτρο. Μιλήστε με άτομα τα οποία μπορούν σήμερα να σας δώσουν σωστές συμβουλές αλλά και να σας βοηθήσουν, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας ώστε να κάνετε σωστά ανοίγματα και κινήσεις. Προσπαθήστε στις σχέσεις σας να κινηθείτε σήμερα πιο διαλλακτικά, ώστε να βελτιώσετε καταστάσεις.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, συνεργασίες, σχέσεις

Προσοχή σε: Οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 8

Τοξότης

Ο Ερμής μπορεί να σας δώσει καλές ιδέες και να βοηθήσει αρκετά νέα σας σχέδια που σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερα τον τρόπο που θέλετε να προχωρήστε, όμως είναι σημαντικό ο τρόπος που θα κινηθείτε από δω και πέρα, γι’ αυτό ιδιαίτερα σε συνεργασίες αλλά και όσους θέλετε να παρουσιάσετε τις ιδέες σας θα πρέπει να δείξετε και την ανάλογη σοβαρότητα, ώστε να πάρετε το καλύτερο το διάστημα αυτό. Είναι σημαντικό μέσα σε αυτή την περίοδο όλα όσα κάνετε, με τη Σελήνη στο Ζυγό σήμερα που θα σας δώσει την απαραίτητη κοινωνικότητά, όμως να είστε προσεκτικοί. Ο Κρόνος σας βοηθάει περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα, όμως στις προσωπικές σας σχέσεις προσέξτε σήμερα περισσότερο, η Αφροδίτη μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες.

Ευνοούνται: Οικονομικά, εργασία, υγεία

Προσοχή σε: Προσωπικότητα, σχέσεις, συνεργασίες

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17

Αιγόκερως

Ο αστεροειδής Pallas (Αθηνά) σας βοηθάει σήμερα να σκεφτείτε πιο ουσιαστικά σε οικονομικές σας υποθέσεις και στον ερωτικό σας τομέα, μπορείτε πλέον να δείτε κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα, ξέρετε τι θέλετε αλλά και πώς να το διεκδικήσετε. Γενικότερα η ευχάριστη διάθεση σήμερα μπορεί να βοηθήσει πολλές καταστάσεις, φροντίστε να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε με άτομα που αγαπάτε, όμως προσέξτε κάπως και τα έξοδα που η Αφροδίτη μπορεί να σας φέρει.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, ερωτικά

Προσοχή σε: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 9

Υδροχόος

Ο Κρόνος σίγουρα θα επηρεάσει τη διάθεσή σας γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, θα σας ωθήσει περισσότερο να σκεφτείτε θέματα που σχετίζονται με όσα είναι σε εκκρεμότητα, ιδιαίτερα οικονομικά σας ζητήματα αλλά και καταστάσεις του παρελθόντος. Θα πρέπει σήμερα να κινηθείτε αρκετά προσεκτικά στις προσωπικές σας σχέσεις, που είναι σημαντικό να εκφραστείτε με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να ξεπεράσετε καταστάσεις. Προσπαθήστε να βρεθείτε με άτομα που εμπιστεύεστε και να περάσετε σήμερα καλές στιγμές.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, σπίτι

Προσοχή σε: Φιλίες, διασκέδαση, ερωτικά

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16

Ιχθύες

Η Σελήνη τονίζει σήμερα αρκετά τη διαίσθησή σας που μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας αλλά και αρκετές καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας, με την κατάλληλη διάθεση θα μπορείτε να συζητήσετε σήμερα πιο ουσιαστικά με τον Κρόνο με βοηθάει σε αυτό. Μπορείτε να περάσετε καλά με άτομα που αγαπάτε, κοινωνικοποιηθείτε σήμερα περισσότερο και βρεθείτε με όσους εμπιστεύεστε, όμως προσέξτε σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας, μπορεί σήμερα να σας δυσκολέψουν γι’ αυτό προσπαθήστε να κινηθείτε πιο ήρεμα.

Ευνοούνται: Φιλίες, επικοινωνία, κοινωνικότητα

Προσοχή σε: Καριέρα, σπίτι, φαντασία

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα