Το «Τραύμα» του Δώρου Δημοσθένους και της Λένας Κιτσοπούλου

12:10 6/10/2017 - Πηγή: efsyn
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ dimosthenous-kitsopoulou-630.jpg Αποκλειστικά στην efsyn city το καινούργιο τους κομμάτι σε πρώτη μετάδοση 06.10.2017, 11:56 | Ετικέτες: Λένα Κιτσοπούλου, Δώρος Δημοσθένους, συναυλίες, τραγουδιστές Συντάκτης: Δώρα Σελλά

Τον περασμένο Ιούνιο ψάχνοντας μουσικές στο YouTube τις πρώτες πρωινές ώρες συναντήθηκα με ένα... «Τραύμα». Ενα πολύ όμορφο λαϊκό τραγούδι που είχαν γράψει πριν από πολλά χρόνια ο Δώρος Δημοσθένους (μουσική)

και η Λένα Κιτσοπούλου (στίχοι) και ήταν το αποτέλεσμα που είχε προκύψει από την πολύωρη καθημερινή συνεύρεση δύο κολλητών, σημαντικό κομμάτι της οποίας ήταν οι αυτοσχεδιασμοί στο στούντιο.

Για όλους αυτούς τους λόγους «Το τραύμα», που γράφτηκε ένα πρωί μέσα σε 10 λεπτά, είχε την αυθεντικότητα των παλιών λαϊκών τραγουδιών.

Η efsyn city έφερε ξανά στο προσκήνιο το ακυκλοφόρητο κομμάτι ζητώντας από τους δύο δημιουργούς του να γράψουν ένα κείμενο με αφορμή αυτό, πράγμα που έκαναν με μεγάλη χαρά.

Σήμερα η efsyn city δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες της να ακούσουν πρώτοι «Το τραύμα», που επιτέλους ηχογραφήθηκε, παρουσιάζοντάς το σε αποκλειστικότητα.

Το τραγούδι αυτό λειτουργεί ως προπομπός της πολυαναμενόμενης συνεργασίας, για πρώτη φορά, των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών, που θα πάρει σάρκα και οστά στη σκηνή του Passport Κεραμεικός - Upstairs για 3 Σαββατόβραδα (21/10, 28/10 και 4/11) υπό τον τίτλο «Bang Bang!».

Είναι βέβαιο ότι η περίσσεια ταλέντου που διαθέτουν και η δημιουργική «τρέλα» από την οποία εμφορούνται η Λένα Κιτσοπούλου και ο Δώρος Δημοσθένους προοιωνίζονται μια ανατρεπτική μουσική παράσταση και υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο προκλήσεις.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μία μουσική ιστορία πίσω από ένα «Τραύμα» Οταν ο Δώρος Δημοσθένους τηλεφώνησε στη Λένα Κιτσοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα