Η Lorde κατηγορείται για αντισημιτισμό

16:28 1/1/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ lorde-israil.jpg Με πληρωμένη διαφήμιση στην Washington Post | (Photo by Matt Sayles/Invision/AP) 01.01.2018, 15:05 | Ετικέτες: pop, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Μία ολοσέλιδη διαφήμιση κυκλοφόρησε μαζί με το τελευταίο φύλλο της Washington Post για το 2017. Σε αυτή η Lorde κατηγορείται για αντισημιτισμό, επειδή ακύρωσε συναυλία της στο Ισραήλ.

Η

διάσημη pop τραγουδίστρια ακύρωσε πριν μερικές ημέρες προγραμματισμένη της εμφάνιση στο Ισραήλ και τώρα ο ραβίνος Shmuley boteach έκανε πληρωμένη καταχώριση στην αμερικανική εφημερίδα κατηγορώντας την για αντισημιτισμό.

Στη φωτογραφία, προϊόν photoshop, απεικονίζεται η 21χρονη καλλιτέχνης, μπροστά από μία εικόνα καταστροφής από τη Συρία.

Lorde accused of anti-semitism in full page Washington Post ad as fallout from cancelled Israel concert continues https://t.co/Hc7IoCi1yT pic.twitter.com/G9WDQ4zLVX

— 1 NEWS (@1NewsNZ) 1 Ιανουαρίου 2018

Το κείμενο αναφέρει ότι η Lorde και η Νέα Ζηλανδία αγνοούν τη Συρία και επιτίθενται στο Ισραήλ. Η τραγουδίστρια δέχεται, ακόμη, κριτική επειδή «συμμετέχει σε ένα παγκόσμιο αντισημιτικό μποϊκοτάζ, ενώ κάνει ακόμη συναυλίες στη Ρωσία».

Η αναφορά στη Νέα Ζηλανδία γίνεται επειδή η Lorde ακύρωσε την εμφάνισή της έπειτα από μία επιστολή δύο Νεοζηλανδών, οι οποίοι ανέφεραν ότι εάν κάνει συναυλία στο Ισραήλ θα φανεί πως υποστηρίζει την κατοχή της Παλαιστίνης.

Ο υπερορθόδοξος ραβίνος σε μήνυμά του στο Διαδίκτυο δήλωσε «Αγαπώ τη Νέα Ζηλανδία, είναι από τις πιο όμορφες χώρες του πλανήτη. Γιατί εξάγει τόσο μίσος θρησκοληψία για το Ισραήλ;», ενώ κατηγόρησε την Lorde ότι προωθεί τις προκαταλήψεις και τα ψέματα κατά των Εβραίων τη στιγμή που κάνει συναυλίες στη Ρωσία, οποία «προωθεί τη γενοκτονία των σουνιτών μουσουλμάνων στη Συρία».

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Λορντ ακύρωσε τη συναυλία της στο Τελ Αβίβ Η ενθρόνιση της νέας βασίλισσας της pop
Keywords
Τυχαία Θέματα