System of a Down, η νέα... σαπουνόπερα της rock

16:08 23/12/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ system-of_a-down.jpg AP Photo 23.12.2018, 15:53 | Ετικέτες: rock, metal, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Μετά τους Tool που αρέσκονται στο μας κρατούν σε... αγωνία ετών αναφορικά με την κυκλοφορία νέου υλικού, πλέον, σε αυτή την κατηγορία έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα ιστορικό σχήμα που καθόρισε τον σκληρό ήχο τα προηγούμενα χρόνια. Οι System Of A Down,

όμως, μάλλον έχουν αναγάγει το μέλλον του αγαπημένου συγκροτήματος σε rock σαπουνόπερα.

Τα προβλήματα στο εσωτερικό της μπάντας είναι γνωστά εδώ και καιρό, κυρίως, οι διαφορές που έχουν ο κιθαρίστας Daron Malakin με τον τραγουδιστή Serj Tankian, όμως η μπάντα συνέχισε να πραγματοποιεί συναυλίες και για το 2018 δίνοντας ελπίδες στους θαυμαστές της για την κυκλοφορία νέου υλικού.

Πρόσφατα ο μπασίστας Shavo Odadjian εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της μπάντας που έβαλε το δικό της λιθαράκι ώστε να αλλάξει ο σκληρός ήχος στις αρχές του 21ου αιώνα.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Δεν έχει γίνει και κάτι τόσο σοβαρό στις σχέσεις μας. Νομίζω πως θα αφήσουμε πίσω το παρελθόν. Δεν ανησυχώ. Θα μπορέσουμε να μπούμε στο στούντιο και να δουλέψουμε μαζί».

«Δεν έχουμε διαμάχη, Είμαστε χαρούμενοι όταν συναντιώμαστε. Είναι θέμα χρόνου η κυκλοφορία ενός δίσκου από τους System Of A Down» πρόσθεσε.

Διαφορετική άποψη, πάντως, φαίνεται πως έχει ο Serj Tankian, ο οποίος, μιλώντας στο Rolling Stone, ξεκαθαρίζοντας ότι η μπάντα δεν έχει συζητήσει ιδιαίτερα για το μέλλον.

«Γνωριζόμαστε 25 – 30 χρόνια, είμαστε φίλοι, όμως υπάρχει διαφορά μεταξύ μιας επιχείρησης και μία μπάντας» είπε ο σπουδαίος τραγουδιστής για να προσθέσει ότι «σε μια μπάντα συχνά μπερδεύεσαι γιατί είσαστε πολύ κοντινοί φίλοι».

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκαν... μαχαίρια στους System of a Down Φόρος τιμής από παλιούς φίλους
Keywords
Τυχαία Θέματα