Συναγερμός για τοποθέτηση βόμβας έξω από το σπίτι ανώτατου δικαστικού

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου στις 4 τα ξημερώματα στην ιστοσελίδα «Zougla» και στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο οποίος προειδοποίησε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα επί της οδού Αδραμυτίου 18, στον Βύρωνα, δίνοντας χρονικό όριο 20 λεπτών για την έκρηξη, ενώ τόνισε πως δεν είναι φάρσα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και από εκείνη την στιγμή ο χώρος αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης

Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Ο χρόνος που έδωσε ο άγνωστος παρήλθε κατά πολύ, πιθανόν από κάποια αστοχία, ωστόσο οι αστυνομικοί αποφάσισαν να αφήσουν να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα για λόγους ασφαλείας.

Στο σημείο υπάρχει το ειδικό ρομποτάκι ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα προτιμήσουν να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη διάσπαση ή θα απομακρύνουν με προσοχή το αντικείμενο για να το μεταφέρουν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ύποπτο αντικείμενο που είναι μία κατσαρόλα, είναι τοποθετημένο έξω από την πολυκατοικία που διαμένει ο Αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα