Χατζησωκράτης: Λάβαμε την απόφαση να αποχωρήσουμε μετά τη διαγραφή Θεοχαρόπουλου

Για τα 31 στελέχη της ΔΗΜΑΡ που αποχώρησαν χθες από το ΚΙΝΑΛ μίλησε στο News 24/7 στους 88.6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και στην Έλλη Τριανταφύλλου, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, ως ένας εξ αυτών.

Όπως είπε η απόφαση ανακοινώθηκε χθες ενόψει της κεντρικής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή. "Δεν θέλαμε να φανεί ότι οι απουσίες μας ήταν τρέχουσες ή γιατί το αυτοκίνητό μας δεν ήταν έτοιμο αλλά επειδή λάβαμε την απόφαση να αποχωρήσουμε μετά τη

διαγραφή Θεοχαρόπουλου" είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε μείζον ζήτημα διαφωνίας τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας ότι το ζήτημα οδηγήθηκε σε μια ένταση ως μη όφειλε. Μίλησε για αντιπαράθεση εντός του ΚΙΝΑΛ που δεν συνάδει με τη συλλογική άποψη που έχουνόλα τα αδερφά κόμματα των σοσιαλιστών.

Για τις κινήσεις της ΔΗΜΑΡ από δω και πέρα, είπε ότι "συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη συγκρότηση και τη σταθερή παρουσία του χώρου με κόμματα, κινήσεις και πολίτες που δεν εκφράζονται από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ".

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν τον εξαιρεί από τον χώρο της αριστεράς έτσι όπως διχοτομείται στην Ελλάδα η Αριστερά και η Δεξιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα