MasterChef 3 - Παρασκήνια: Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

To MasterChef 3 έχει επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star και έχει καθηλώσει ήδη τους θεατές. Μέχρι στιγμές έχουμε παρακολουθήσει τις ενδιαφέρουσες οντισιόν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, έχουμε δει δυνατούς υποψήφιους σεφ και έχουμε ακούσει όμορφες, συγκινητικές, αλλά και αστείες ιστορίες.

Ποια είναι, όμως, η γνώμη των τριών κριτών για το φετινό MasterChef; Οι Σωτήρης

Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, μίλησαν για την εμπειρία του MasterChef 3:

Έχουμε ζήσει ωραίες στιγμές, γιατί είναι η πρώτη φορά που τρώμε από τα χέρια του επόμενου ή της επόμενης MasterChef", ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς. "Το επίπεδο έχει ανέβει αρκετά, οι παίκτες είναι πιο διαβασμένοι, γιατί έχουν παρακολουθήσει τα δύο προηγούμενα, αλλά τους έχουμε ετοιμάσει κι εμείς πράγματα, τα οποία δεν μπορούμε να πούμε ακόμα. Δεν ξέρουν τι τους περιμένει!", πρόσθεσε.

Με τη σειρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είπε: "Έχουμε πολύ διαφορετικό κόσμο φέτος σχετικά με το ηλικιακό εύρος και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Έχουμε πολύ δυνατές ιστορίες ανθρώπων, που μέσα από τη μαγειρική ψάχνουν να βρουν τον δρόμο τους κι αυτό είναι πολύ όμορφο". Σε σχέση με την αυστηρότητα των κριτών ανέφερε: "Ο Σωτήρης κρατά τα σκήπτρα του αυστηρού, αν και είναι παρεξηγημένος, γιατί είναι δίκαιος. Απλώς τα λέει αυστηρά και γουρλώνει τα μάτια!".

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε, επίσης, για τη φετινή σεζόν: "Είναι πολύ καλή χρονιά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μέχρι τώρα. Οι φετινοί παίκτες μου φαίνεται ότι έρχονται λίγο πιο φοβισμένοι, πιο μαγκωμένοι, για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί είμαστε πολύ χαλαροί τύποι. Βέβαια, στη συνέχεια λύνονται".

Keywords
Τυχαία Θέματα