Ξυλοκόπησαν τον δολοφόνο της Ζέμπερη: «Αλήτη, ξεφτίλα, σκότωσες το παιδί» | Video+Photos

Άγρια επίθεση δέχθηκε κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο 58χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος όπως ομολόγησε, σκότωσε την 32χρονη για να της αρπάξει το κινητό.Εξαγριωμένο πλήθος, ανάμεσά τους και η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, ήταν συγκεντρωμένο στα δικαστήρια. Ο πατέρας της άτυχης Δώρας, Κώστας Ζέμπερης έτρεξε προς το μέρος του με απειλητικές διαθέσεις φωνάζοντας «Πείτε μου ποιος είναι να τον σκοτώσω! Ποιός είναι! Μου σκότωσες το παιδί!»

Τη σκότωσε για 25 ευρώ

Ο 58χρονος σκότωσε με 14 μαχαιριές τη Δώρα για μόλις

25 ευρώ. Αυτό ήταν το χρηματικό ποσό που πήρε ο δολοφόνος της από την πώληση του κινητού της τηλεφώνου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η άρνηση της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη να δώσει το κινητό της, ήταν η αιτία της «σφαγής» της, σύμφωνα με την ομολογία του 58χρονου τοξικομανή δράστη.

«Είδα το κινητό της. Θα το έπαιρνα να το πουλήσω για να πάρω τη δόση μου. Αντέδρασε, με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε θόλωσα. Έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω. Φοβήθηκα μην με πιάσουν. Πήρα την τσάντα και το κινητό. Μετά πήδηξα τον μαντρότοιχο και με το μηχανάκι πήγα στην Ομόνοια για να πουλήσω το κινητό. Έχω κάνει ληστείες σε άλλα νεκροταφεία, σε αυτό πήγαινα πρώτη φορά» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 58χρονος κατά την απολογία του.

altsantiri.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα