Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Καλό Μήνα! Ο Οκτώβριος μας καλωσορίζει και υπόσχεται να μας τα αλλάξει όλα! Με το Δία να περνάει στο Ζώδιο του Σκορπιού αυτό το μήνα, η τύχη έχει να κάνει με τα οικονομικά πια και μας γεμίζει με ερωτική διάθεση. Επιπλέον οι πλανήτες στο Ζυγό που θα κυριαρχήσουν τον Οκτώβρη θα μας κάνει και περισσότερο συντροφικούς!
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα θα ασχοληθείς με δοσοληψίες αλλά και με νομικά θέματα. Σου αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις. Είσαι έτοιμος να δώσεις μεγάλη σημασία στους φίλους σου αλλά όλο αυτό δεν κρατάει πολύ. Είσαι πάντα πιστός και κάνεις βέβαια το καθήκον σου αλλά

περισσότερο έλκεσαι από το καινούριο αμελώντας τις παρέες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και άφησε για αύριο τις υποχρεώσεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις γιατί έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Είσαι εφευρέτης, επιστήμονας, καλλιτέχνης, διασκεδάζεις τις μάζες με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Είσαι πολύ δημιουργικός και μπορείς να θεωρηθείς μεγαλοφυΐα σε ένα προχωρημένο στάδιο στη ζωή σου. Μπορείς και έχεις τον έλεγχο μιας κατάστασης μέχρι να μάθεις τι είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει. Αυτό το χαρακτηριστικό σου είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο χάρισμα που κατέχεις το οποίο θα σε καθοδηγήσει και θα σε βοηθήσει στη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ευκαιρίες στην δουλεία σου θα είναι πολλές αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σε αυτό καλά κάνεις. Αυτό που δεν κάνεις καλά είναι να μην κάνεις άλλα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μια ενδιαφέρουσα ιδιότητα σου είναι η αξιοπιστία σου. Εάν έχεις έναν φίλο είναι πιθανό ότι θα κρατήσεις οποιοδήποτε μυστικό που μοιράζεται μαζί σου. Είσαι επίσης τίμιος, αστείος και κάνεις εύκολα συνεργασίες και σχέσεις. Είσαι πονηρός, έχεις χιούμορ ακόμα και κάποιες στιγμές που δεν πρέπει. Σήμερα θα είσαι πάρα πολύ κοινωνικός και φαίνεται ότι τα πας καλά με όλους, ακόμα και με τους άλλους που σε χρησιμοποιούν προς ίδιον όφελος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να αφήσεις λίγο τα ζητήματα δουλειάς στην άκρη και να μπορέσεις να ξεκουραστείς γιατί όλη την εβδομάδα είχες πολλές υποχρεώσεις. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε νευριάζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Έχεις ξεκάθαρα μια τακτική που εφαρμόζεις για το δικό σου συμφέρον. Είσαι ματαιόδοξος και νομίζεις ότι είσαι πιο πάνω απ’ όλους! Έχεις καλή μνήμη και διαβάζεις τα πάντα. Είσαι ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στον κόσμο αλλά στη ζωή σου δεν έχεις καμία τάξη. Είσαι επινοητικός και μπορείς να βρίσκεις λύσεις σε κάθε πρόβλημα πολύ γρήγορα. Φρόντισε σήμερα γιατί αν δεν λειτουργήσεις γρήγορα θα τα παρατήσεις και θα ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να υπεραισιοδοξείς γιατί θα έρθει πολύ σύντομα η γνωριμία που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου έχουν πάρει το δρόμο τους και θα έχεις ικανοποίηση. Σήμερα φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά σας θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα θα είσαι λίγο ατομιστής και δεν ανέχεσαι να σου επιβάλλουν πράγματα. Θέλεις τις επιλογές να τις κάνεις μόνος σου. Είσαι διπλωμάτης ώστε να καταφέρνεις να ξεγλιστράς από τους περιορισμούς και τις δυσκολίες. Η γοητεία σου σε σώζει γιατί δύσκολα θα θυμώσει κάποιος μαζί σου. Δεν έχεις ενδοιασμούς και δε διστάζεις να πεις ψέματα όταν σε συμφέρει ακόμη και να κάνεις δολοπλοκίες. Αυτή η περίοδος, όμως, δεν είναι η κατάλληλη να πάρεις ρίσκα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα πολλά θέματα που έχεις στην δουλειά σου δεν τελειώνουν και σήμερα που είναι Κυριακή και εσύ δικαιούσαι να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μπορείς να πετύχεις σε οτιδήποτε κάνεις γιατί είσαι αριβιστής. Έχεις όλα τα προσόντα. Κουράζεσαι και βαριέσαι γρήγορα σε μία κοινωνική συναναστροφή. Πάντα θα ψάχνεις για κάτι άλλο που ποτέ δε θα βρεις γιατί δυστυχώς έχεις τέτοιο κριτικό πνεύμα που δεν σε βοηθάει. Μην απογοητεύεσαι γιατί το χιούμορ σου σε σώζει. Σήμερα θα έχεις μια καλή ψυχολογική κατάσταση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου που σε επηρεάζει θετικά πολύ γρήγορα θα έρθει αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και από αύριο ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Πολλοί σε θεωρούν εξαιρετικά τυχερό και ευλογημένο. Είσαι γενικά χαρισματικός και ταλαντούχος και έχεις πολλές δυνατότητες. Σήμερα δε γίνεται να περάσεις απαρατήρητος σε μια κοινωνική συνεστίαση ή σε μια γιορτή. Έχεις αυτοπεποίθηση και φημίζεσαι για την τιμιότητα και την αίσθηση του καθήκοντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρασε την μέρα σου χαλαρά και ερωτικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις και πολλές ευκαιρίες. Σήμερα φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Τα χαρακτηριστικά σου μπορούν κάποτε να λειτουργήσουν εις βάρος σου επειδή μερικές φορές οι άλλοι έχουν την τάση να σου εκμεταλλεύονται προσωπικά τους προβλήματα. Εάν είσαι φίλος αισθάνεσαι ελεύθερος να εμπιστευτείς. Έχεις στην ουσία συναισθηματική φύση και γι’ αυτό το λόγο παρότι δεν είσαι καθόλου αφελής πείθεσαι πολύ εύκολα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πολλές δυνατότητες και στην δουλειά σου θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από την εβδομάδα που πέρασε. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα θα είσαι απαιτητικός και τελειομανής και ζητάς πολλά γιατί και εσύ προσφέρεις πολλά. Θα είσαι επίσης ευερέθιστος και αρκετές φορές δε σκέφτεσαι πριν μιλήσεις και μιλάς πολύ και έντονα. Στα ξεσπάσματά σου πάντως καλό είναι να σε ακούν γιατί οι συμβουλές σου είναι χρήσιμες ακόμη και όταν τις δίνεις με φωνές. Είσαι περήφανος, έξυπνος και με πολλά ταλέντα. Γενικά η παρουσία σου και η άποψή σου επηρεάζει το περιβάλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε ότι έχεις να πεις στο ταίρι σου να τα πεις ήρεμα και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να φροντίσεις να τελειώσεις κάποια θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Είσαι από τους ανθρώπους που πετυχαίνουν πάντα αυτό που έχουν βάλει στο μυαλό τους και γι’ αυτό το λόγο είσαι πάντα πετυχημένος με αυτό που θα ασχοληθείς, ενθουσιάζεσαι με τις μεγάλες ιδέες και τα μεγαλόπνοα σχέδια. Σήμερα φρόντισε να μην γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης. Ειδικά οι παρέες σου, υπάρχουν άτομα που προσποιούνται ότι είναι φίλοι σου και πρέπει να τους προσέχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα έχουν πάρει μια πολύ καλή σειρά και θα καταφέρεις και ακόμη περισσότερα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται για να φύγει το άγχος που έχεις αρκετό. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να τακτοποιήσεις θέματα που έχεις άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα θα έχεις την τάση να απομονώνεσαι. Είσαι περισσότερο ευτυχισμένος όταν είσαι μόνος σου και σου αρέσει η εργένικη ζωή. Οι συναναστροφές σου περιορίζονται σε αιώνιους φίλους που ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια. Αν θες να αποκτήσει λίγη δράση η ζωή σου επέλεξε την φυγή. Ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να μοιάζει μακρινός στόχος αλλά θα σε ανανεώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να χαλαρώσεις το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις. Θα μπορέσεις τα οικονομικά σου να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα θα είσαι πολύ ελκυστικός και πειστικός. Δεν μπορεί κανείς να σου αντισταθεί εύκολα και συγχρόνως δεν μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον σου εκτός αν προσπαθήσει σκληρά και είναι ειλικρινής. Σου αρέσει το μυστήριο, τα παραμύθια και οι ιστορίες για το θάρρος και την αγάπη. Θα περάσεις μια ωραία μέρα με έντονες συγκινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα διάφορα θέματα που μπορεί να έχεις. Θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Πηγή: oroskopos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα