Τα βρίσκουν… σκούρα με τους Κρητικούς

Σε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους της Γ΄ Εθνικής, τείνει να εξελιχθεί ο 8ος όμιλος.

Πρωτοπόρος και δίκαια, με βάση την εικόνα του ο Ηρόδοτος. Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού έχει παρουσιάσει ένα σύνολο ιδιαίτερα μάχιμο και με «καλοκουρδισμένη» επιθετική γραμμή. Ετόφ και Φραγκουλάκης, μάλιστα, φιγουράρουν στις δύο πρώτες θέσεις των σκόρερς του ομίλου, δίνοντας πολύτιμους βαθμούς. Οι τρεις σερί γκέλες, ωστόσο, στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και το γεγονός ότι ο Ηρόδοτος θα κάνει το ρεπό του στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, έχει δώσει… δικαιώματα στους διώκτες του.

Κατά

πόδας, πλέον, ακολουθεί το Αιγάλεω. Το «Σίτι» με νέο τεχνικό δείχνει έτοιμο να μειώσει τη διαφορά στους δύο βαθμούς, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μισού. Έχοντας σταθερά ανοδική πορεία και σκαρφαλώνοντας αθόρυβα μέχρι τη δεύτερη θέση, αναμένεται να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρωτιά στον όμιλο.

Στους 16 βαθμούς και ο ΠΟΑ, ένας σύλλογος που έχει την εμπειρία της κατηγορίας και θα κοντράρει στα ίσα Ηρόδοτο και Αιγάλεω στο δεύτερο γύρο. Όσο δεν χάνει επαφή με την κορυφή, ο Ατσαλένιος δείχνει ότι μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα για την άνοδο. Άλλωστε, με μια νίκη επί του Ηλυσιακού, μετά τις γιορτές θα είναι σε απόσταση δύο βαθμών από την πρώτη θέση.

Από εκεί και κάτω, ομάδες που περιμέναμε να πρωταγωνιστήσουν, τόσο λόγο βάρους φανέλας, όσο και λόγο εμπειρίας στις εθνικές κατηγορίες δεν τα έχουν πάει και τόσο καλά. Ηλυσιακός, Φωστήρας, Ερμής Ζωνιανών, Κηφισιά και Άγιος Ιερόθεος, έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος και μερικές από αυτές, μάλιστα, θα παλέψουν μέχρι τέλους για την κατηγορία. Σε καλύτερη κατάσταση, σαφώς, το σωματείο του Ζωγράφου, που παρότι έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση της ανόδου, η συγκομιδή των 14 βαθμών δεν είναι απαγορευτική, ώστε να επανέλθει δυναμικά στο δεύτερο γύρο.

Η ευχάριστη έκπληξη, πλην Ηροδότου που βρίσκεται στην κορυφή, είναι και αυτή νεοφώτιστη ομάδα της Κρήτης και δεν είναι άλλη από τον ΟΦ Ιεράπετρας. Το σύνολο του Γιάννη Μάγγου έχει ανταπεξέλθει περισσότερο από ικανοποιητικά στις ανάγκες της κατηγορίας, βρίσκεται στην 5η θέση και με ορθολογικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως δεν θα ανησυχήσει για την υπόθεση παραμονή, εάν φυσικά συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα.

Τέλος, ΑΕ Μυλοποτάμου και ΑΟ Παλαιοχώρας, θα παλέψουν για τη σωτηρία τους, ωστόσο και αυτές έχουν καταφέρει και έχουν κόψει πολύτιμους βαθμούς από,θεωρητικά, ανώτερους και με μεγαλύτερη εμπειρία αντιπάλους.

Πηγή: liganews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα