ΣΥΡΙΖΑ: Η «αντικειμενική ευθύνη» Καραμανλή έχει ημερομηνία λήξης

«Ο κος Οικονόμου αποκάλυψε σήμερα ότι η «αντικειμενική ευθύνη» Καραμανλή έχει ημερομηνία λήξης, αφού σε λίγες ημέρες θα είναι υποψήφιος στις εκλογές», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Στημένες δηλώσεις, υποκριτικές συγγνώμες, ψεύτικες παραιτήσεις. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Προοδευτική Συμμαχία για τον κ. Καραμανλήhttps://t.co/IYE46AasK4 pic.twitter.com/HyO4JciS4E

ΣΥΡΙΖΑ (@syriza_gr) March 6, 2023

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κώστας Καραμανλής παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού μεταφορών υπό το βάρος των ευθυνών για τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία στην ιστορία της χώρας, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές.

Το αντίθετο. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι «ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας γενναία την πολιτική ευθύνη».

«Από την πλευρά της ΝΔ και του κ. Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως είπε, η ανάληψη της πολιτικής αντικειμενικής ευθύνης, παρότι υπάρχει αλληλουχία γεγονότων και διαχρονικών παθογενειών, είναι πράξη που τιμά τον κ. Καραμανλή στο επίπεδο αυτό.

ieidiseis.gr

The post ΣΥΡΙΖΑ: Η «αντικειμενική ευθύνη» Καραμανλή έχει ημερομηνία λήξης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Καραμανλή,syriza, karamanli