Συντετριμμένος ο Τσίπρας στην κηδεία του Θοδωρή Μιχόπουλου

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχόπουλο, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 66 ετών. Η κηδεία του έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών όπου παρευρέθηκαν πολιτικοί, δημοσιογράφοι και φίλοι.

Ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος

και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Θα συνεχίσουμε να μιλάμε και να σκεφτόμαστε μαζί του. Θα του απαντάμε και θα μας απαντά» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος εκφώνησε τον επικήδειο και αναφέρθηκε στον συνεργάτη και φίλο του Θόδωρο Μιχόπουλο:

«Ο Θόδωρος Μιχόπουλος ήταν σπουδαίος άνθρωπος, ευφυής και μπορούσε να μυριστεί την κουτοπονηριά. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε, ειδικά για μας που δεν πολυπιστεύουμε.. ότι θα υπάρξει συνάντηση στο μέλλον. Μας βοήθησε όσο δεν μπορώ να σας πω με την διαπραγμάτευση. Θα τον θυμόμαστε με τις πλαστικές σακούλες γεμάτες εφημερίδες και να μασουλάει ένα κουλούρι. Κουράγιο στην Κατερίνα και στον Παύλο».

Το παρόν έδωσαν πολλοί υπουργοί, στελέχη της ΕΡΤ, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου και σύσσωμη σχεδόν η βουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος στελέχωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και εργάστηκε επίσης στο πλευρό του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο υπουργείο Οικονομικών.

Υπήρξε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ενώ μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση προϊσταμένου του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού και ήταν διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Είχε εργαστεί επί σειρά ετών στην ιδιωτική και τη δημόσια τηλεόραση και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εφημερίδας «Εποχή».

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα