Το τελευταίο αντίο στον Θοδωρή Μιχόπουλο & το δάκρυ του Τσίπρα (φωτο)

Το «τελευταία αντίο» είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς στον Θοδωρή Μιχόπουλο. Η κηδεία του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων πλήθος δημοσιογράφων και πολιτικών. Ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πήγε στο νεκροταφείο αμέσως μετά την ολοκλήρωση της

ομιλίας του στη Βουλή, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος εκφώνησε και τον επικήδειο.

Από το Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού βγήκε την Κυριακή η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος «έφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής από ανακοπή καρδιάς. ‘Εμπειρος δημοσιογράφος, εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία κι από θέσεις ευθύνης σε διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Με αξιόλογη κοινωνική δράση και πολιτική παρουσία ο Θοδωρής Μιχόπουλος είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ήταν και στενός συνεργατής του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Είχε ενεργό συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνδιαμορφώνοντας την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος.

Συγκίνηση στο ύστατο χαίρε με τον Αλέξη Τσίπρα να μην μπορεί να κρύψει το δάκρυ του για την ξαφνική απώλεια του φίλου αλλά και στενού του συνεργάτη.

The post Το τελευταίο αντίο στον Θοδωρή Μιχόπουλο & το δάκρυ του Τσίπρα (φωτο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα