Ποια αυτοκίνητα γκούγκλαραν περισσότερο οι Ελληνες;

Σε λίγες ημέρες αποχαιρετούμε το 2017 και εμείς, σας αποκαλύπτουμε ποιες μάρκες αυτοκινήτων αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες αγοραστές μέσω της Google τη φετινή χρονιά.

Με φόντο την άνοδο του internet, οι αναζητήσεις στην Google αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και για το αυτοκίνητο, αφού δυνητικοί αγοραστές, fans και γενικότεροι ενδιαφερόμενοι ψάχνουν να βρουν στοιχεία για την μάρκα ή το μοντέλο που τους ενδιαφέρει μέσα από τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο.

Έτσι

λοιπόν εμείς μέσω των επίσημων στοιχείων της Google σας αποκαλύπτουμε ποιες μάρκες «έψαξαν» περισσότερο οι Έλληνες στο διαδίκτυο το 2017 ανά σειρά κατάταξης.

Στην 1η θέση των εταιρειών με τις περισσότερες αναζητήσεις στη χώρα μας κατατάσσεται η Toyota, μια εταιρεία η οποία πρωτεύει και στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου. Αμέσως μετά και με βάση πάντα τα στοιχεία της Google ακολουθεί η BMW, η οποία έχει και αυτή πολλούς fans στην ελληνική αγορά. Την πρώτη 3άδα των αναζητήσεων στη Google για την Ελλάδα το 2017 κλείνει η Peugeot, που είναι και η πρώτη ευρωπαϊκή μη premium μάρκα.

Συνεχίζοντας την κατάταξη των μαρκών που έψαξαν οι Έλληνες το 2017 στο διαδίκτυο, 4η πιο δημοφιλής μάρκα αναδεικνύεται η Volkswagen, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν κατά σειρά κατάταξης η Mercedes, η Audi, η Volvo, η Opel και η Citroen.

newsauto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα