Πάρκαρε σε τέσσερις θέσεις για να μην του το γρατζουνίσουν | Photo

Οι γρατσουνιές είναι το πρώτο πράγμα, που μπορεί να βρει κανείς στο αυτοκίνητό του. Είτε από κλειδί, είτε από πόρτα διπλανού, η ζημιά θα έχει γίνει και ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να τα πληρώσει κι από πάνω. Γι’ αυτό κι ένας οδηγός στην πόλη Σπάλντινγκ του Λίνκολνσάιρ της Αγγλίας… φύλαξε τα ρούχα του για να έχει τα μισά!

Για την ακρίβεια, πάρκαρε το αυτοκίνητό του πιάνοντας τέσσερις θέσεις, ώστε να εξασφαλίσει ότι δε θα γρατσουνιστεί από καμία πλευρά, δηλαδή από τα πλάγια, μπροστά και πίσω. Ο ίδιος, μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες σε σελίδα στο facebook,

όπου δέχτηκε πολλών ειδών σχόλια, είτε για να αναγνωρίσουν την κίνησή του, είτε για να την κατακρίνουν.

«Τίποτα δεν είναι όπως το να παρκάρεις και να πιάνεις τέσσερις θέσεις. Ξεκινήστε να ξοδεύετε εκατοντάδες λίρες στο αυτοκίνητό σας και μετά θα καταλάβετε από πού είμαι. Συγγνώμη που δεν ήθελα τους ηλίθιους να καταστρέψουν τη χαρά μου και την υπερηφάνεια μου», έγραψε ο εν λόγω κύριος.

Όσο για το από πού είναι, πάντως δεν είναι Έλληνας, αν κρίνει κανείς από το όνομα, εκτός κι αν το έχει αλλάξει, ενώ το αυτοκίνητο ήταν ένα Seat 10 ετών δίχως να διακρίνεται ξεκάθαρα ποιο μοντέλο είναι.

gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα