Οι τέσσερις τελικοί των ελληνικών ριάλιτι αυτή την εβδομάδα

Κάθε βράδυ κι ένας μεγάλος τελικός. Αυτή είναι η τηλεοπτική συνταγή αυτής της εβδομάδας όπου αρχής γενομένης από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου έχουμε τον τελικό του «Voice» στις 21.00 ενώ την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου τον τελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στις 21.00.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21.00 θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμη τελικοί: Αυτός του «Nomads» στον ΑΝΤ1 αλλά και αυτός του «My style rocks» στον ΣΚΑΪ.

Τελικός «The Voice» -Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Ο Σάκης

Ρουβάς, θα βρεθεί στον τελικό με τρεις παίκτες, ο Κωστής Μαραβέγιας με δύο, ο Πάνος Μουζουράκης με δύο και η Έλενα Παπαρίζου με μία παίκτρια.

Οι οκτώ παίκτες που πέρασαν στον τελικό του The Voice είναι:

Έλενα Παπαρίζου: Φανή Ζωχιού.

Σάκης Ρουβάς: Στέλιος Ιωακείμ, Χριστοδούλα Τσαγγαρά, Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Κωστής Μαραβέγιας: Γιώργος Ζιώρης, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη.

Πάνος Μουζουράκης: Μαρίνα Κυριαζοπούλου, Δέσποινα Λεμονίτση.

Τελικός «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Δεύτερος ημιτελικός εχθές στο Ελλάδα έχει Ταλέντο. Σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί και ο τρίτος ημιτελικός ώστε άλλα τέσσερα ταλέντα να φτάσουν στον τελικό της Πέμπτης. Ο ανταγωνισμός στον δεύτερο ημιτελικό ήταν πολύ υψηλός.

Τα τρία ταλέντα που ψήφισε ο κόσμος χθες για να περάσουν στον τελικό είναι: Η μικρή τραγουδίστρια Άντρεα Εβελίνα Αργυρίδου από την Κύπρο, η υπέροχη ομάδα χορευτών «House of Drama» και οι αδελφές χορεύτριες Έλενα και Φένια Τσικιτίκου από τη Νάουσα. Με την ψήφο των κριτών και ο καλογυμνασμένος Lasha Sengelia, πέρασε στον μεγάλο τελικό.

Από τον πρώτο ημιτελικό είχαν περάσει τον τελικό οι εξής: Jorgos Magic & Illusions, Αντωνία Ρουμελιώτη και Γιώργος Μιχαηλίδης, Ο Ντίνος Κάντη και Κυριάκος Ευθυμίου και οι street performers «Art of Soul».

Τελικός «My style rocks» – Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Στον τελικό του My Style Rocks την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα δούμε τις: Ραμόνα Βλαντή, Ιωάννα τούνη, Βασιλική Ρούσσου, Τζώρτζια Βαϊνά, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Υβόννη Ντόστα.

Τελικός «Nomads» – Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Στην τελική ευθεία για τον τελικό του Nomads βρίσκονται οι: Γιώργος Μαυρίδης, Νίκος Αναδιώτης, Κωνσταντίνος Οροκλός, Αποστολία Ζώη και Γιώργος Κατσινόπουλος.

Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της τελευταίας ατομικής ασυλίας και τη μονομαχία. Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ατομική ασυλία, ενώ οι δύο παίκτες που θα χάσουν θα γίνουν ο 1ος και ο 2ος υποψήφιος μονομάχος. Στη συνέχεια οι νομάδες θα ψηφίσουν τον 3ο υποψήφιο μονομάχο.

Ο Γρηγόρης, θα ανακοινώσει ποιον παίκτη από τους 3 μονομάχους έσωσε το τηλεοπτικό κοινό με τη θετική του ψήφο και μετά οι 2 μονομάχοι θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο Nomads.

Ο παίκτης που θα χάσει, αποχωρεί από το Nomads και κατά συνέπεια θα φτάσουν 4 στον τελικό για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν μέσα στο Σαββατοκύριακο να μεταφέρουν τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης μία μέρα μετά. Έτσι, ο τελικός του Nomads θα μεταδοθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21:00, ενώ μία μέρα νωρίτερα την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου θα δούμε τον ημιτελικό.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα