Οι Varadero Cretan Maniacs προσκαλούν τον Θανάση Χούντρα στα Χανιά

Η μοτοσυκλετιστική ομάδα των Varadero Cretan Maniacs επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά υψηλό αίσθημα ευθύνης ως προς την οδηγική συμπεριφορά, απέστειλε πρόσκληση στην διεθνούς φήμης Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης του Θανάση Χούντρα, με σκοπό να πραγματοποιηθεί Ημερίδα Ασφαλούς Οδήγησης στο νησί της Κρήτης!

Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή από την σχολή κι έτσι η εκδήλωση δρομολογήθηκε να διεξαχθεί στην πόλη των Χανίων, στις 29 & 30 Οκτωβρίου 2022 υπό την Αιγίδα του Δήμου Χανίων και την υποστήριξη της Gas

Motorsport Culture!

Τόπος διεξαγωγής είναι οι εγκαταστάσεις της Pistapark στο Βαρύπετρο. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να καλέσετε στο 6941633040, κα Ιωάννα Αρβανιτάκη ή να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Gasmoto στα Χανιά, Κισσάμου 98, τηλ. 28210 74730.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ομάδας Νίκο Αναστασάκη,”Για τους Varadero Cretan Maniacs αλλά και για κάθε οδηγό μοτοσυκλέτας, οδηγούμε με προσοχή, σημαίνει μαθαίνουμε σωστή οδηγική συμπεριφορά, αξιοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας μας με ασφάλεια, για ευχάριστες και ασφαλείς διαδρομές!

zarpanews.gr

The post Οι Varadero Cretan Maniacs προσκαλούν τον Θανάση Χούντρα στα Χανιά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα