Ο νέος τρόπος που έχει βρει η Νέα Υόρκη για να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί

O,τι έχει και δεν έχει ρίχνει στη μάχη με τον κορονοϊό η Νέα Υόρκη, καθώς κακή ιδέα δεν υπάρχει όπως φαίνεται εδώ.

Οι υγειονομικοί φορείς της μητρόπολης έχουν εγκαινιάσει μια τεράστια τηλεφωνική εκστρατεία, καλώντας χιλιάδες κατοίκους να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό…

Ο νέος τρόπος που έχει βρει η Νέα Υόρκη για να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York

Post, δημοτικοί υπάλληλοι τηλεφωνούν μαζικά στα νοικοκυριά της Νέας Υόρκης, θέλοντας να δουν ποιοι από τους πολίτες έχουν εμβολιαστεί και πώς μπορούν να βοηθήσουν και τους άλλους να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό.

Σε όσους έχουν κάνει μάλιστα το εμβόλιο, τους ρωτούν πώς και γιατί πήραν την απόφαση να εμβολιαστούν.

Η νέα τηλεφωνική καμπάνια της Νέας Υόρκης (Vaccine Outreach Phone Campaign) έρχεται ως απάντηση στην εξάπλωση της νέας και εξαιρετικά μεταδοτικής μετάλλαξης Δέλτα.

Σύμφωνα μάλιστα με την υγειονομική υπηρεσία της πόλης, περισσότερο από το 98% των ανθρώπων που κατέληξαν στο νοσοκομείο ή πέθαναν από κορονοϊό μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου ήταν άνθρωποι ανεμβολίαστοι.

«Η βασική λειτουργία των τηλεφωνικών κλήσεων είναι να διασφαλίσουμε ότι οι Νεοϋορκέζοι ενδιαφέρονται να προγραμματίσουν ένα ραντεβού, και εδώ μπορούμε να τους βοηθήσουμε», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της αρμόδιας υπηρεσίας Test & Trace, Adam Shrier.

«Αν οι άνθρωποι έχουν ήδη εμβολιαστεί, τους ρωτάμε για να μάθουμε περισσότερα αναφορικά με την απόφασή τους. Αν είναι διστακτικοί ή επιφυλακτικοί, τους ζητάμε να μας το εξηγήσουν, ώστε να τους συνδέσουμε με δημοτικές υπηρεσίες που μπορούν να απαντήσουν στις ανησυχίες τους».

newsbeast.gr

The post Ο νέος τρόπος που έχει βρει η Νέα Υόρκη για να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα