ΝΔ: Οι νέοι σύμβουλοι του Μητσοτάκη παίρνουν ρόλο

Οι 12 σύμβουλοι που έχει επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης -οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό του και θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση του γαλάζιου προγράμματος- έχουν αρχίσει να αναλαμβάνουν πιο ενεργό ρόλο και στην αντιπολιτευτική μάχη που δίνει η ΝΔ.

Έτσι, το τελευταίο διάστημα κάποιοι εξ αυτών έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε εκδηλώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή έχουν παρουσία σε τηλεοπτικά πάνελ.

Ρόλο συντονίστριας στην πρώτη θεματική συζήτηση του 3ου Προσυνεδρίου της ΝΔ στα Ιωάννινα, για παράδειγμα,

είχε η σύμβουλος μεταρρυθμίσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δόμνα Μιχαηλίδου. Η επισκέπτρια Λέκτορας στο Κέντρο Αναπτυξιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Cambridge έκανε μια μικρή εισήγηση για την κοινωνική πολιτική της ΝΔ και στη συνέχεια συντόνιζε τη συζήτηση, δείχνοντας μάλιστα πως εκτός από το οικονομικό πεδίο τα καταφέρνει πολύ καλά και στο επικοινωνιακό.

Αλλά και ο σύμβουλος του αρχηγού της ΝΔ για θέματα δημοσιονομικής πολιτικής, Στέλιος Πέτσας, από τους βασικούς διαπραγματευτές της ελληνικής πλευράς με τους εταίρους της ΕΕ την περίοδο 2012-2014, ενημερώνει και εξηγεί τις θέσεις του κόμματος για την οικονομία ως καλεσμένος σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Επίσης, ο σύμβουλος μακροοικονομίας του Κυριάκου Μητσοτάκη -αλλά και φίλος του- καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Θοδωρής Πελαγίδης, ούτως ή άλλως ήταν συχνά προσκεκλημένος στα μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να αναλύσει οικονομικά θέματα, και συνεχίζει να το κάνει και τώρα.

Πηγή : in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα