Μυτιλήνη: Τα νεότερα για την υγεία του 58χρονου εγκαυματία – Το νέο μήνυμα της αδερφής του

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 58χρονου από τη Μυτιλήνη που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου με εγκαύματα στο 50% του σώματός του, δημοσίευσε η αδερφή του στο Facebook.

Ο άτυχος άνδρας παλεύει για τη ζωή του μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη σύζυγό του, η οποία τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά.

Όπως ενημερώνει η αδερφή του θύματος, η κατάσταση του 55χρονου είναι

σταθερή όμως έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να γίνει καλά.

Η ανάρτηση:

«Θεώρησα σωστό να ενημερώσω όλο αυτό τον κόσμο που ενδιαφέρεται και ρωτάει για τη κατάσταση του αδερφού μου που είναι τόσο αγαπητός σε όλο τον κόσμο των νησιών μας και αφού μίλησα πρώτα με τον γιατρό του και μου είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή είναι γερός οργανισμός, αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά του είναι μία μικρή αχτίδα μία μικρή Ελπίδα για να τα καταφέρει και να μείνει κοντά μας σας ευχαριστώ όλους και ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να γίνει γρήγορα καλά και να έρθει κοντά μας.»

Σημειώνεται πως προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από το Δικαστήριο η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά τον σύζυγό της καθώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παραβίασης της νομοθεσίας για ενδοοικογενειακή βία.

Ξεσπούν οι συγγενείς του θύματος

Οι συγγενείς του θύματος ξεσπούν κατά της νύφης τους στην οποία καταλογίζουν ότι είχε κάνει το βίο αβίωτο στον άντρα της ενώ η ίδια πρόσεχε τον εαυτό της.

Σύμφωνα με όσα είπαν στα «Νέα της Λέσβου», η γυναίκας προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη, εξαιτίας της χρήσης αλκοόλ ενώ στο ερώτημα γιατί ο επαγγελματίας της εστίασης δεν χώριζε τη σύζυγό του εφόσον δεν περνούσε καλά μαζί της η απάντηση που δίνουν είναι ότι έκανε υπομονή για να μην διαλυθεί η οικογένεια καθώς έχουν ένα παιδί.

Μάλιστα η αδελφή του θύματος δηλώνει ότι ενώ εργαζόταν κατά το παρελθόν και η ίδια στην επιχείρηση εστίασης του αδελφού της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πόστο της καθώς δεν ήταν επιθυμητή όπως λέει από τη νύφη τους για να μην βλέπει τα όσα συνέβαιναν.

Οι αδελφές του άνδρα, που νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη το μόνο που εύχονται είναι να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να μη χάσει αυτή τη μάχη για τη ζωή αλλά να επιστρέψει και πάλι κοντά τους και στο παιδί του.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως η οικογένεια αυτή έχει χάσει δύο από τα τρία παιδιά της σε δυστυχήματα. Ένα από πνιγμό στην θάλασσα και ένα σε τροχαίο με μηχανή. Η μητέρα είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα λόγω της απώλειας των παιδιών της καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον θάνατό τους.

Όπως λένε γείτονες εξαιτίας των προβλημάτων αυτών, ξεσπούσε συχνά πάνω στον άνδρα της και τον κακομεταχειριζόταν.



ieidiseis.gr

The post Μυτιλήνη: Τα νεότερα για την υγεία του 58χρονου εγκαυματία – Το νέο μήνυμα της αδερφής του appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μυτιλήνη, 58χρονου,mytilini, 58chronou