Μαρία Μενούνος: Η πρώτη της βόλτα μετά την αφαίρεση του όγκου στο κεφάλι | Video

Την πιο δύσκολη περιπέτεια της ζωής της περνάει η Μαρία Μενούνος, η οποία υπεβλήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλό της. Η διάσημη σε όλο τον κόσμο ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, έκανε γνωστό το πρόβλημά της πριν από λίγες μέρες, μιλώντας με θάρρος για τις δυσκολίες που βίωσε και βιώνει.

Στο πλευρό της, έχει την οικογένειά της αλλά και τον επί σχεδόν 20 ετών σύντροφό της Keven Undergaro, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της.

Πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει με τα πιο γλυκά λόγια, για τον

αγαπημένο της, σε συνέντευξη της στο People: «Δεν έχω ανακτήσει ακόμη πλήρως την ισορροπία μου, αλλά όσο στηρίζομαι στον αρραβωνιαστικό μου, τον Keven, είμαι καλά. Δυναμώνω μέρα με την ημέρα και πολύ σύντομα θα επιστρέψω στην φυσιολογική μου κατάσταση».

Πριν από λίγες ώρες, η Μενούνος ανέβασε ένα βίντεο μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, όπου κάνουν μια βόλτα σε εμπορικό κέντρο. Είναι από τις πρώτες βόλτες της μετά την εγχείρηση.

It’s HOT outside ..#mallwalkers #beattheheat #healing #recovery #pretzels

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria menounos (@mariamenounos) στις Ιούλ 10, 2017, 3:43μμ PDT

«Ο γιατρός μας συνέστησε περπάτημα μετά την επέμβαση, αλλά επειδή έχει πολλή ζέστη ήρθαμε σε εμπορικό κέντρο» ακούγεται να λέει ο σύντροφος της Μενούνος, ενώ περπατάει δίπλα της και την κρατάει αγκαζέ.

Η ίδια φάινεται ταλαιπωρημένη αλλά χαμογελαστή και αισιόδοξη.

Πηγή: thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα