Κυριάκος για ρύπανση: Προτεραιότητα η αποζημίωση όσων επλήγησαν

«Το μπάχαλο της κυβέρνησης στο θέμα της ρύπανσης του Σαρωνικού είναι εμφανές σε όλους τους πολίτες» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από το Κερατσίνι.

«Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στις αποζημιώσεις όσων επλήγησαν από τη ρύπανση του Σαρωνικού και προς αυτή την κατεύθυνση θα στραφεί η Νέα Δημοκρατία» ανέφερε από το Κερατσίνι όπου βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας αυτοψία στις περιοχές που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα, ενώ είχε και συναντήσεις με ψαράδες στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Ο

πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από ευρωβουλευτές, βουλευτές, αλλά και στελέχη του κόμματος, τόνισε για άλλη μια φορά την απουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τις πληγείσες περιοχές, τονίζοντας «τόσες ημέρες τώρα ο πρωθυπουργός είναι απών. Είναι ένας πρωθυπουργός χωρίς αίσθηση προτεραιοτήτων». Σχετική αναφορά έκανε επίσης ο κ. Μητσοτάκης και για τις ευθύνες του Παναγιώτη Κουρουμπλή τονίζοντας: «Το μπάχαλο που έχει σημειωθεί είναι εμφανές σε όλους τους πολίτες. Λυπάμαι πραγματικά γιατί 11 ημέρες μετά το ατύχημα είμαστε μάρτυρες μιας κατάστασης που δείχνει μπάχαλο.

Το ζήτημα δεν είναι μόνο να προωθούμε πολιτικές ευθύνες, όλοι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για την ανεπάρκεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ναυτιλίας. Το θέμα είναι να αποφύγουμε κάποια χειρότερη ζημιά».

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα