Κρήτη | «Βουτιά»-χρυσάφι έκαναν κλέφτες σε πάρκο με νεροτσουλήθρες

Η άνεση με την οποία κινήθηκαν στο χώρο και οι στοχευμένες ενέργειές τους μαρτυρούν ότι ήξεραν που θα βρουν αυτό που ψάχνουν.

«Xρυσή» φαίνεται ότι ήταν η διάρρηξη που έγινε πριν λίγες ημέρες σε θαλάσσιο πάρκο αναψυχής στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, υπολογίζεται ότι οι κλέφτες έψαξαν, βρήκαν και πήραν μαζί τους περισσότερες από εκατό χιλιάδες ευρώ, τα οποία ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν είχε προλάβει να καταθέσει στην τράπεζα

διάρρηξη και η κλοπή εκτιμάται ότι έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, ενώ η διάρρηξη έγινε αντιληπτή λίγες ώρες μετά ,όταν υπάλληλοι και ιδιοκτήτες πήγαν στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες κινήθηκαν από την κάτω πλευρά της επιχείρησης και αφού έκοψαν τα συρματοπλέγματα μπήκαν στους χώρους του θαλάσσιου πάρκου αναψυχής.Στους εσωτερικούς χώρους κατάφεραν να εισβάλουν αφού παραβίασαν δύο πόρτες, ενώ αστυνομικοί πιστεύουν ότι η άνεση που κινήθηκαν στο χώρο και οι στοχευμένες ενέργειές τους μαρτυρούν ότι ήξεραν που θα βρουν αυτό που ψάχνουν.

Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρουν ότι δεν ασχολήθηκαν καν με το χώρο όπου είναι το ταμείο, αλλά πήγαν σε συγκεκριμένο γραφείο όπου άνοιξαν δύο συρτάρια μέσα στα οποία βρίσκονταν περισσότερες από 100 χιλιάδες ευρώ.Οι «ποντικοί» ήξεραν επίσης που θα βρουν το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος των καμερών, το οποίο το έσπασαν, ενώ πήραν μαζί τους ένα δεύτερο. Φθορές προκάλεσαν επίσης και σε κάμερες.

Πηγή: εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα