Κρήτη | Λιώνει ο δρόμος λόγω ζέστης σε κεντρικό δρόμο του Ρεθύμνου | Photos

Επικίνδυνος έχει γίνει ο κεντρικός δρόμος των Αρμένων λόγω της κατάστασης που διαπιστώνεται πολύ εύκολα στη διάρκεια της ημέρας.Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Το ένα ρεύμα, της καθόδου προς το Ρέθυμνο, στη διάρκεια της ημέρας …λιώνει! Αυτό σημαίνει ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που έγιναν πριν από λίγο καιρό κάπου δεν πέτυχαν, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι επικίνδυνος για τους οδηγούς.

Επιπλέον είναι αδύνατο σε όσους κάθονται στα γύρω καταστήματα, ταβέρνα και καφενείο, να ηρεμήσουν λόγω του θορύβου που

δημιουργείται από τη διέλευση των οχημάτων.

Πραγματικά η εικόνα του δρόμου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, πώς είναι δυνατόν δηλαδή το ένα ρεύμα να είναι φυσιολογικό και το δεύτερο να λιώνει; Περιμένουμε απαντήσεις και κυρίως αποκατάσταση.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, πολύ σύντομα θα αποκατασταθεί το τμήμα του οδοστρώματος.Η ΔΕΥΑΡ που είχε εντοπίσει το πρόβλημα ήδη από τις αρχές της εβδομάδας, επικοινώνησε με τον εργολάβο ο οποίος δεσμεύτηκε για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΔΕΥΑΡ είχε αναθέσει σε εργολάβο την ασφαλτόστρωση όταν ολοκληρώθηκαν τα έργα αποχέτευσης που έκανε στην περιοχή.

Πάντως ο κ. Θεοδωράκης εκφράζει ένα παράπονο, αφού, όπως λέει, έγινε ένα πολύ καλό έργο στην περιοχή και είναι κρίμα να συζητάμε μόνο για μια αστοχία που συνέβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα