Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων: «Ελάτε να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο της θάλασσας»

Στο πλαίσιο του Εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων διοργανώνει εκδήλωση – γιορτή για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και για όλες και όλους που αισθάνονται παιδιά, το Σάββατο 20 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του, στο Νεώριο Μόρο.

«Ελάτε να γνωρίσετε και να ανακαλύψετε την Ιστιοπλοΐα ! Ένα άθλημα που θα σας δώσει τη δυνατότητα, να αποκτήσετε γνώση και σεβασμό

για τη θάλασσα και τα καιρικά φαινόμενα, αυτοπεποίθηση , υπομονή, επίμονη και αντοχή σε δύσκολες συνθήκες. Να μάθετε να λειτουργείτε αυτόνομα και να παίρνετε αποφάσεις τακτικής και στρατηγικής, να αναπτύξετε πνευματική ευστροφία, γρήγορη αντίληψη και σωστή αντίδραση και τέλος να σέβεστε και να εκτιμάτε τον αντίπαλο συναθλητή σας.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

10.00 :Παρουσίαση – ιστορία της ιστιοπλοΐας – Ολυμπιακό άθλημα

10.30 :Προβολή : «Τα παιδιά του ανέμου»

11.00 :Παρακολούθηση προπόνησης

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων περιμένει εσάς τους νέους αθλητές του ,για να γνωριστούμε από κοντά.

Ελάτε να γνωρίσετε και να ανακαλύψετε την Ιστιοπλοΐα ! Ένα άθλημα που θα σας δώσει τη δυνατότητα, να αποκτήσετε γνώση και σεβασμό για την θάλασσα και τα καιρικά φαινόμενα, αυτοπεποίθηση , υπομονή, επίμονη και αντοχή σε δύσκολες συνθήκες. Να μάθετε να λειτουργείτε αυτόνομα και να παίρνετε αποφάσεις τακτικής και στρατηγικής, να αναπτύξετε πνευματική ευστροφία, γρήγορη αντίληψη και σωστή αντίδραση και τέλος να σέβεστε και να εκτιμάτε τον αντίπαλο συναθλητή σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Ελάτε,istioploikos omilos chanion, elate