ΗΠΑ: Αγνοούμενο κοριτσάκι βρέθηκε μετά από 2 χρόνια – Την είχαν απαγάγει οι γονείς της

Από το 2019 αγνοείτο η 6χρονη Πέισλι, την οποία όπως αποδείχθηκε είχαν απαγάγει οι ίδιοι της οι γονείς σε μία υπόθεση που είχε συνταράξει την αμερικανική κοινή γνώμη. Έπειτα από 2χρόνια και μερικούς μήνες ερευνών, το κοριτσάκι βρέθηκε από τις Αρχές στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και όπως μεταδίδει η New York Post είναι καλά στην υγεία του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι γονείς της μικρής Πέισλι είχαν απαγάγει την κόρη τους όταν έχασαν την επιμέλειά της το 2019 – και την κρατούσαν έκτοτε κρυμμένη στο Σόγκερτις, όπου

ζει ο παππούς της σύμφωνα με τις αρχές. Μια πληροφορία οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του παππού το βράδυ της Δευτέρας και τότε βρήκαν το παιδί.

Συγκεκριμένα, ένας ντετέκτιβ συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη σκάλα του σπιτιού. Χρησιμοποιώντας φακό, είδε ένα κομμάτι κουβέρτας να ξεπροβάλλει μέσα από τις ρωγμές στις σκάλες. «Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν αφαίρεσαν αρκετά από τα ξύλινα σκαλοπάτια και τότε είδαν τα μικροσκοπικά πόδια της 6χρονης» ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τελικά, μέσα στην αυτοσχέδια κρυψώνα, η οποία αποδείχθηκε ολόκληρο δωμάτιο κάτω από τη σκάλα, οι αστυνομικοί εκτός από την Πέισλι εντόπισαν και την βιολογική μητέρα της, η οποία αποδείχθηκε ότι την είχε απαγάγει και την έκρυβε όλο αυτό το διάστημα.

Η Πέισλι ήταν μόλις 4 ετών όταν οι γονείς της έχασαν την επιμέλεια της ίδιας αλλά και της μεγαλύτερης αδελφής της. Όμως την ημέρα που οι αρχές επρόκειτο να παραλάβουν τα παιδιά, η μητέρα και ο πατέρας της την απήγαγαν και διέφυγαν στη μικρή κωμόπολη που απέχει περίπου δύο ώρες από τη Νέα Υόρκη.

Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού ήταν στο σχολείο της την ώρα της απαγωγής και έτσι οι Αρχές την οδήγησαν στον κηδεμόνα που πήρε την επιμέλεια.



ethnos.gr

The post ΗΠΑ: Αγνοούμενο κοριτσάκι βρέθηκε μετά από 2 χρόνια – Την είχαν απαγάγει οι γονείς της appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Αγνοούμενο,ipa, agnooumeno