Η «επική» λίστα για ψώνια που άφησε μία Βρετανίδα στον σύζυγό της

Οι καλύτερες σχέσεις στηρίζονται στο δούναι και λαβείν και για ένα ζευγάρι η δυναμική αυτή πήρε σάρκα και οστά γύρω από ένα θέμα: τα λαχανικά!

Ναι, καλά διαβάζετε. Η Era Golwalkar από τη Βρετανία πρόσφατα «τουίταρε» μία φωτογραφία από την λεπτομερέστατα αναλυτική λίστα για ψώνια που έδωσε στον Ινδό σύζυγό της. Περιελάμβανε ντομάτες -κάποιες κόκκινες και κάποιες κίτρινες-, μπάμιες που να είναι ούτε πολύ μαλακές, ούτε πολύ σκληρές και μεσαίου μεγέθους πατάτες.

Όπως εξήγησε η Era, ο σύζυγός

της δεν είναι και ιδιαίτερα του φαγητού, το αντίθετο δηλαδή με την ίδια.

«Ο σύζυγός μου δεν είναι foodie. Για περισσότερα από δέκα χρόνια πριν από το γάμο μας έμενε σε hostel και έτρωγε έξω, συνεπώς δεν έχει ιδέα από ψώνια μαναβικής. Αντιθέτως, εγώ λατρεύω το σπιτικό φαγητό. Έτσι όπως θα δείτε στη φωτογραφία η λίστα που έχω κολλήσει στο ψυγείο αποδεικνύει αυτό το… χάσμα επικοινωνίας μας», ανέφερε στο πρώτο μήνυμά της στο Twitter. Και στη συνέχεια έκανε τα αποκαλυπτήρια.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το κάθε λαχανικό και αρκετά μάλιστα τα ζωγράφισε, ώστε να τα αναγνωρίσει άμεσα. Το κρεμμύδι για παράδειγμα, να είναι μικρό και στρογγυλό, τα μαρούλια να μην έχουν τρύπες στα φύλλα τους, ενώ στα πιο δύσκολα όπως τα mirchi (είδος πιπεριάς) να είναι σκούρες πράσινες και ευθείες χωρίς «ουρίτσες»
«Αφότου παντρεύτηκα τον Gaurav πριν από τρία χρόνια αποφασίσαμε να χωρίσουμε τις υποχρεώσεις του νοικοκυριού. Ο σύζυγός μου ήταν πολύ θετικός και έτοιμος να μάθει να μαγειρεύει, κάτι που δεν συνηθίζουν πολλοί άνδρες στην Ινδία. Όμως, είχα ένα πρόβλημα: δεν είχε ιδέα για το οτιδήποτε σχετίζεται με τη μαγειρική!», δήλωσε η Era στο BBC.

«Όταν τον έστειλα για πρώτη φορά να ψωνίσει λαχανικά ήταν ένα επικό λάθος και τσακωθήκαμε. Και ούτε τη δεύτερη φορά τα κατάφερε, ούτε την τρίτη», πρόσθεσε.

Η Era εξήγησε ότι οι πωλητές κατάλαβαν την άγνοια του συζύγου μου και άρχισαν να του πουλάνε κακής ποιότητας λαχανικά. Οι οδηγίες της τελικά βοήθησαν τον Gaurav και τελικά… τα ψώνα πέτυχαν!

Πρωτο Θεμα

Keywords
Τυχαία Θέματα