Η Άννα Δασκαλάκη νέα πρόεδρος στο παράρτημα Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ

Μετά από κάποια καθυστέρηση, δύο και πλέον μήνες μετά τις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου 2022, συγκροτήθηκε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΓΕΩΤΕΕ παραρτήματος Κρήτης.

Πρόεδρος αναδείχτηκε η Άννα Δασκαλάκη, Δρ Γεωπόνος της ΔΑΟΚ Χανίων, Αντιπρόεδρος ο Αρβανίτης Παντελής,

Δασολόγος, Γενικός Γραμματέας ο Μαρίνος Βλαχάης, Γεωπόνος, Οργανωτικός Γραμματέας η Σοφία Καπουρνιώτου, Ιχθυολογος και Ταμίας ο Ιωάννης Τωμαζινάκης, Κτηνίατρος.

Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής αναδείχτηκαν οι: Σμυρνάκης Ιωάννης, Γεωπόνος, Χανιωτάκης Ιωάννης, Γεωπόνος, Δρ Κριτσωτάκης Μαρίνος, Γεωλόγος, Δατσέρη Χριστίνα, Κτηνίατρος, Αναγνωστάκη Νικολέτα, Δασολόγος.

Η Άννα Δασκαλάκη του Ανδρέα, που εκλέχτηκε Πρόεδρος, είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (1983-1990). Έλαβε διδακτορικό δίπλωμα από το University of Cano, WyeCollege (1994-1998 υποτροφία του ΙΚΥ) στη Φυσιολογία Φυτών –Λαχανοκομία). Κατέχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη «Διασφάλιση Ποιότητας» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (2007-2011). Έχει εργαστεί στο ΕΘΙΑΓΕ, στον ΕΛΓΑ, στο ΤΕΙ Κρήτης ως επιστημονικός συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με Υδροπονία και Αρωματικά φυτά και στο Τμήμα Τεκμηρίωσης του WyeCollege παράλληλα με τις σπουδές της. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής ενηλίκων από το ΕΚΕΠΙΣ. Από το 2002 είναι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και από το 2007 εργάζεται στη ΔΑΟΚ Χανίων με αντικείμενο τα προγράμματα Νέων Γεωργών και Σχεδίων Βελτίωσης. Ήταν μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΓΔΥ) και της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ από τον Δεκέμβριο του 2015.dimoskopisi221

Στην πρώτη ανακοίνωση της νέας Διοικούσας του ΓΕΩΤΕΕ –Π. Κρήτης τονίζεται ότι οι Γεωτεχνικοί της Κρήτης έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον, τα τρόφιμα, την αγροτική παραγωγή, την αλιεία, την κτηνοτροφία αλλά και τις φυσικές καταστροφές, την διαχείριση υδάτινων πόρων και το αστικό πράσινο, για τα οποία θα συνεχίσει και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της για συνεργασία με όλους τους φορείς και τα ιδρύματα της Κρήτης.

Εμείς, γνωρίζοντας τις σπουδές, την ικανότητα και την εργατικότητα της χαιρόμαστε για την εκλογή της και της ευχόμαστε πολλή δύναμη και υπομονή για την επιτέλεση του σοβαρού έργου που απαιτούν οι σύγχρονες συνθήκες του αγροτικού τομέα της Κρήτης.

sedik.gr

The post Η Άννα Δασκαλάκη νέα πρόεδρος στο παράρτημα Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα