Παππάς καταδίκη – Οικονόμου: «Σε πανικό ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Παππάς τον “κρατάει” δυνατά»

«Είναι σε πανικό», είπε ο Γιάννης Οικονόμου για τον Αλέξη Τσίπρα μετά την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών και την καταδίκη του Νίκου Παππά. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας σε δήλωσή του ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διώξει εμένα», με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντά ότι ο Αλέξης Τσίπρας

«εξαιτίας του πανικού λέει πράγματα παράλογα». Αναλυτικά η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας, εξαιτίας του πανικού που τον έχει καταλάβει μετά την ομόφωνη καταδίκη του κ. Παππά, του παλαιότερου και στενότερου συνεργάτη του, λέει πράγματα παράλογα, ασυνάρτητα και θεσμικά επικίνδυνα».

Στην ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτει: «Ο κ. Παππάς δικάστηκε και καταδικάστηκε ομόφωνα από τους φυσικούς του δικαστές στο Ειδικό Δικαστήριο, στο οποίο είχε παραπεμφθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη κι όχι από τη Βουλή, όπως ακριβώς προβλέπεται στο Σύνταγμα και στην κείμενη νομοθεσία. Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για να κρατάει τον κ. Παππά στον ΣΥΡΙΖΑ και τα ψηφοδέλτια του, ο κ. Παππάς “κρατάει” δυνατά τον κ. Τσίπρα. Το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί είναι με τι, αλλά θα το μάθουμε κι αυτό».

Ο κ. Τσίπρας, εξαιτίας του πανικού που τον έχει καταλάβει μετά την ομόφωνη καταδίκη του κ. Παππά, του παλαιότερου και στενότερου συνεργάτη του, λέει πράγματα παράλογα, ασυνάρτητα και θεσμικά επικίνδυνα.

— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) February 24, 2023

«Θα αναλάβει επιτέλους την ευθύνη ο Αλέξης Τσίπρας;»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει την πολιτική ευθύνη «για τα πεπραγμένα τού πιο παλιού του συνεργάτη», μετά την καταδίκη του Νίκου Παππά. Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Γαϊτάνης αναφέρει: «Η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε και καταδίκασε τον κ. Παππά. Αυτό που μένει είναι ο κ. Τσίπρας να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τα πεπραγμένα του πιο στενού του συνεργάτη. Θα το πράξει επιτέλους;».

Η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε και καταδίκασε τον κ. Παππά. Αυτό που μένει είναι ο κ. Τσίπρας να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τα πεπραγμένα του πιο στενού του συνεργάτη. Θα το πράξει επιτέλους;

— Tasos Gaitanis (@tasosgaitanis) February 24, 2023

Κανονικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς

Κανονικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Νίκος Παππάς όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου, λίγη ώρα μετά την απόφαση του ειδικού δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο κ. Παππάς διώκεται για μια υπόθεση η οποία έβαλε χρήματα στα  δημόσια ταμεία, είπε τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στα ειδικά δικαστήρια πηγαίνουν άνθρωποι που έχουν καταχραστεί χρήμα στην προκειμένη περίπτωση γέμισαν τα δημόσια ταμεία με χρήμα από την απόφαση αυτή, να γίνει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Και αναρωτιέμαι όσοι υπάρχουν έξω και διασπαθίζουν δημόσιο χρήμα τι απόφαση θα έπρεπε να πάρει το ειδικό δικαστήριο». Κατέστησε σαφές ότι ο Νίκος Παππάς θα είναι υποψήφιος και θα κριθεί από τον ελληνικό λαό, την ψήφο του οποίου θα ζητήσει, προσθέτοντας πως και η απόφαση του ειδικού δικαστηρίου θα κριθεί από τον λαό στο πλαίσιο των εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα