Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Φραντζεσκάκη μετά την επιτυχία του στο Όρεγκον – Θα συνεχίσει την προετοιμασία του στα Χανιά

Μετά την επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον, ο Χρήστος Φταντζεσκάκης, επιστρέφει στα Χανιά μαζί με τον προπονητή του Κώστα Παπαμαρκάκητο βράδυ της Τετάρτης (δείτε εδώ).

O 22χρονος αθλητής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αφού πέτυχε τον βασικό του στόχο, που ήταν η πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο σφυροβόλος του Γ.Σ. “Ελευθέριος Βενιζέλος” θα συνεχίσει την προετοιμασία του στα Χανιά

έχοντας συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του ακόμα ένα με δύο διεθνή μίτινγκ.

Τη χρονιά του επιθυμεί να ολοκληρώσει με το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στο Μόναχο στα μέσα Αυγούστου και όπως τόνισε αμέσως μετά την επιτυχία του στο Όρεγκον στόχος του είναι να βρεθεί μέσα στην 5άδα της Ευρώπης.

Ένας στόχος εφικτός αφού έχει πλέον καθιερωθεί στην ελίτ των σφυροβόλων και έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων του.

Στην Αθήνα θα παραμείνει ο έτερος των σφυροβόλων του Γ.Σ. “Ελευθέριος Βενιζέλος” Μιχάλης Αναστασάκης που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ο οποίος θα συνεχίσει με τον προπονητή του Αλέξανδρο Παπαδημητρίου την προετοιμασία του ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μόναχο με στόχο ανάλογη διάκριση.

zarpanews.gr

The post Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Φραντζεσκάκη μετά την επιτυχία του στο Όρεγκον – Θα συνεχίσει την προετοιμασία του στα Χανιά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιστροφή, Φραντζεσκάκη, Όρεγκον –, Χανιά,epistrofi, frantzeskaki, oregkon –, chania