Κυπαρισσία: Έξαλλος ο δήμαρχος κατά της αστυνομίας επειδή «έκοψε» νωρίτερα το πανηγύρι

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε ένα πανηγύρι στην Κυπαρισσία, καθώς ο δήμαρχος της περιοχής ξέσπασε κατά της αστυνομίας και του Τάκη Θεοδωρικάκου επειδή… έκοψαν νωρίτερα το γλέντι.

Τη συναυλία οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία, με τη συμμετοχή του Δημήτρη Κοντολάζου και της Βασιλικής Νταντά.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα όταν η Αστυνομία παρενέβη έπειτα από διαμαρτυρίες και καταγγελίες πολιτών για παραβίαση

των ωρών κοινής ησυχίας, κάτι ωστόσο που δεν άρεσε και τόσο στον Δήμαρχο.

Η αστυνομία έκανε παρατήρηση και ο δήμαρχος εξερράγη κατά της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

«Εγώ δεν μασάω, ούτε τους υπολογίζω» είπε ο δήμαρχος και υποστήριξε ότι έκαναν παράπονα «κάποιοι που ήρθαν από την Αθήνα για διακοπές».

«Θα συνεχίσει κι ας έρθουν να με πάρουνε αυτόφωρο»

Ο δήμαρχος λοιπόν, έξαλλος πήρε το μικρόφωνο και εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, λέγοντας:

«Μας ειδοποίησαν από το αστυνομικό τμήμα, αυτό το τμήμα που μας προστατεύει πάρα πολύ, από τους κλέφτες, από αυτά που γίνονται γύρω γύρω, και ο κ. Θεοδωρικάκος που τους έχει και κάθονται μέσα, ότι ενοχλούμε. Μία εκδήλωση δημοτική, που έγινε για τον κόσμο της Κυπαρισσίας, να περάσει ωραία, κάποιοι κύριοι που ήρθαν απ’ την Αθήνα, δέκα μέρες, να περάσουν διακοπές, κι όχι γι’ αυτούς τους καταστηματάρχες που διατηρούν τα μαγαζιά δώδεκα μήνες το χρόνο και πληρώνουν, και μας πήραν να μας πούνε να σταματήσουμε.

Η αστυνομία. Έχουμε πολλή προστασία. Να το ακούσει και ο κ. Θεοδωρικάκος και το αστυνομικό τμήμα. Εγώ δε μασάω. Ούτε τους υπολογίζω. Αυτό που πρέπει να κάνουνε δεν το κάνουνε. Κάθονται μέσα και λουφάρουν. Και δε βγαίνουνε έξω να δούνε ποιος κλέβει τον κόσμο, τι γίνεται, τι κάνουνε.

Απλώς τους ενόχλησε ότι απόψε έτυχε και ο κόσμος να διασκεδάσει, ν’ ακούσει πέντε τραγούδια και να ξεφύγει απ’ τα προβλήματα. Τέλος πάντων, εγώ δε μασάω. Κι έχω πει δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι μ’ αυτούς, είμαι με τον εαυτό μου κι είμαι μ’ εσάς. Θα συνεχίσει κι ας έρθουν να με πάρουνε αυτόφωρο. Προχωράμε».

Αξίζει να σημειώσουμε πως εκείνη τη στιγμή η συναυλία βρισκόταν στο τέλος του δεύτερου μέρους της, με τον Δημήτρη Κοντολάζο να ευχαριστεί τον κόσμο και να παρουσιάζει την ορχήστρα. Αμέσως μετά την παρέμβαση, έπαιξαν μερικά κομμάτια ακόμα και τερματίστηκε η συναυλία, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στους εναπομείναντες μέχρι εκείνη την ώρα πολίτες στην πλατεία.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυπαρισσία, Έξαλλος,kyparissia, exallos