Χανιά | Βουλγαράκης: « Οι επενδυτές» της Fraport να μην λειτουργούν αυθαίρετα σαν αποικιοκράτες

Σφοδρή επίθεση στην Fraport, για την απόφαση της να σταματήσεις την 24ωρη λειτορυγία του αεροδρομιού Χανίων εξαπέλυσε με ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης.

Μάλιστα, ο κ. Βουλγαράκης καλεί τους υπευθύνους της εταιρείας να αλλάξουν τακτική γιατί σε διαφορετική περίπτωση «σύντομα θα έχουν όλους τους φορείς απέναντί τους.»

Η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων:

«Μετά από σχετική ενημέρωσή μου, η εταιρεία Fraport επέλεξε να σταματήσει

η 24ωρη λειτουργία του Αεροδρομίου Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης». Απ’ όσα γνωρίζω, το αεροδρόμιο των Χανίων είναι το μόνο από τα περιφερειακά αεροδρόμια 24ωρης λειτουργίας το οποίο αποφάσισε η εν λόγω εταιρεία να κλείνει στις 24:00 και να ανοίγει πάλι το πρωί στις 05:00 πμ, για την χειμερινή περίοδο.

Προφανώς η εταιρεία Fraport δεν γνωρίζει ότι, για να τη λειτουργία επί 24ωρου βάσεως του Αεροδρομίου Χανίων, έγιναν τεράστιοι αγώνες από όλους του φορείς του Νομού Χανίων ! Με ποιους από τους φορείς των Χανίων συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα η Fraport ;

Αν πιστεύουν οι «επενδυτές» ότι θα λειτουργήσουν αυθαίρετα σαν αποικιοκράτες, είναι βαθιά νυχτωμένοι ! Και εάν δεν αλλάξουν άμεσα τακτική, σύντομα θα έχουν όλους τους φορείς απέναντί τους !

Άλλο ένα ερώτημα που τίθεται είναι αν οι τέσσερεις Βουλευτές των Χανίων ενημερώθηκαν γι’αυτή την μονομερή απόφαση.»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα