Χανιά | Το δημόσιο ευχαριστώ της δημάρχου της Γαύδου για την αναπτυξιακή ημερίδα

Δημόσια ευχαρίστησε, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καλογερή και την βουλευτή κα Βάλια Βαγιωνάκη, η δημαρχος της Γαύδου κα Ευαγγελία Καλλινίκου για την επίσκεψη τους στο ακριτικό νησί με αφορμή την ημερίδα ανάπτυξης (δείτε εδώ):

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό Γ. Σταθάκη, τον Περιφερειάρχη Σ. Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Καλογερή και την βουλευτή Β. Βαγιωνάκη, που αν και υπέστησαν πολύ μεγάλη

ταλαιπωρία λόγω καιρού, άκουσαν τα προβλήματα και τους κινδύνους που δημιουργεί η απουσία ενός σχεδιασμού βιωσιμότητας για το νησί μας και δεσμεύτηκαν σε άμεσες ενέργειες που θα δώσουν λύσεις.

Λόγω καιρού αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το πρόγραμμα της διημερίδας και δυστυχώς δεν προλάβαμε να φιλέψουμε τους καλεσμένους τα καλούδια του τόπου μας λόγω της άμεσης αναχώρησης των καλεσμένων. Οι κάτοικοι επιφυλάσσονται σε μια μεγάλη γιορτή με προϊόντα Γαύδου που σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε.»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα