Χανιά | Πάγωμα δημοτικών τελών και ΕΝΦΙΑ ζητούν οι ξενοδόχοι που έπαθαν ζημιές από την κακοκαιρία

«Περίοδο χάριτος» με «πάγωμα» των οφειλών τους έως τον Απρίλιο του 2018 ζητούν οι ξενοδόχοι από τους Δήμους Πλατανιά και Χανίων και από τον Υπουργό Οικονομικών για να βοηθηθούν στην αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών που υπέστησαν από την κακοκαιρία της περασμένης Πέμπτης.

Ακολουθούν οι σχετικές επιστολές της Ένωσης Ξενοδόχων προς τους Δημάρχους και τον Υπουργό:

Δήμος Πλατανιά

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Μετά τις χθεσινές καταστροφές – πλημμύρες και τις τεράστιες ζημιές που έχουν υποστεί σπίτια, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις, θεωρούμε επιβεβλημένο να βοηθήσετε, δίνοντας μια

περίοδο χάριτος στις πληρωμές ξενοδοχείων και επιχειρήσεων προς τον δήμο σας, δεδομένης της τεράστιας οικονομικής καταστροφής που έχουν υποστεί.

Προτείνουμε όλες οι πληρωμές προς το δήμο Πλατανιά, να παγώσουν μέχρι τον Απρίλιο του 2018 από όλες τις επιχειρήσεις που έχουν υποστεί ζημιές»

Δήμος Χανίων

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Μετά τις χθεσινές καταστροφές – πλημμύρες και τις τεράστιες ζημιές που έχουν υποστεί σπίτια, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις, θεωρούμε επιβεβλημένο να βοηθήσετε, δίνοντας μια περίοδο χάριτος στις πληρωμές ξενοδοχείων και επιχειρήσεων προς τον δήμο σας, δεδομένης της τεράστιας οικονομικής καταστροφής που έχουν υποστεί.

Προτείνουμε όλες οι πληρωμές προς το δήμο Χανίων, να παγώσουν μέχρι τον Απρίλιο του 2018 από όλες τις επιχειρήσεις που έχουν υποστεί ζημιές».

Υπουργείο Οικονομικών

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Μετά τις χθεσινές καταστροφές – πλημμύρες και τις τεράστιες ζημιές που έχουν υποστεί σπίτια, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις στον Νομό Χανίων, θεωρούμε επιβεβλημένο να βοηθήσετε, δίνοντας μια περίοδο χάριτος στις πληρωμές ξενοδοχείων και επιχειρήσεων προς το δημόσιο (πληρωμές ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ κτλ), δεδομένης της τεράστιας οικονομικής καταστροφής που έχουν υποστεί.

Προτείνουμε όλες οι πληρωμές προς το δημόσιο, να παγώσουν μέχρι τον Απρίλιο του 2018 από όλες τις επιχειρήσεις που έχουν υποστεί ζημιές».
zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα