Χανιά | Νέα σφοδρή επίθεση Λαφαζάνη στην κυβέρνηση

Τόσο την σημερινή όσο και τις προηγούμενες κυβερνήσεις κατηγόρησε από τα Χανιά ο πρόεδρος της ΛΑΕ κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, τις οποίες κατήγγειλε, για την απόρριψη του αιτήματος του χαρακτηρισμού του χωριού των Χανίων, Κοντομαρί, ως μαρτυρικού χωριού, εξαιτίας της εκτέλεσης κατοίκων του από τους Γερμανούς.

Όπως είπε ο κ. Λαφαζάνης, κατά την διάρκεια συνέντευξης

τύπου, σκοπός της παρουσίας τους σήμερα στα Χανιά είναι η επιθυμία του να παραβρεθεί στις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα στο Κοντομαρί.

Τόνισε επίσης πως με τη σημερινή παρουσία του στο Κοντομαρί θέλει να στείλει ένα μήνυμα, πως «οι θυσίες αυτών των πατριωτών δεν πήγαν χαμένες και ότι αυτό το δρόμο της θυσίας και του πατριωτισμού, τον δρόμο τον ανυπόταχτο για την ελευθερία, πρέπει να ακολουθήσουμε και σήμερα».

Ο πρόεδρος της ΛΑΕ για μια ακόμη φορά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε «μαριονέτες των Αθηνών που παριστάνουν την κυβέρνηση», την οποία κατήγγειλε για μια ακόμη φορά για το ξεπούλημα όπως το χαρακτήρισε του αεροδρομίου των Χανίων, για το οποίο είπε πως, το όλο θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα