Ξυλοδαρμός μαθητή από εξωσχολικούς; Τι απαντά η Διεύθυνση

Καταγγελία στο Sigmalive από γονέα 10χρονου μαθητή Δημοτικού Σχολείου στην Επαρχία Λευκωσίας για ξυλοδαρμό του γιου του από εξωσχολικό πρόσωπο. Επιβεβαιώνει το ατύχημα η Διεύθυνση του Σχολείου που ωστόσο δίνει τη δική της εξήγηση.

Σοβαρή καταγγελία για ξυλοδαρμό 10χρονου μαθητή σε δημοτικό σχολείο από εξωσχολικά πρόσωπα, έχει ενώπιον του το Sigmalive.

Το περιστατικό όπως

πληροφορούμαστε συνέβη την περασμένη Τετάρτη, στις 13:40 το μεσημέρι, εντός της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας.

Ο πατέρας καταγγέλλει ότι εξωσχολικά πρόσωπα εισήλθαν εντός της σχολικής μονάδας και προέβησαν μεταξύ άλλων σε βανδαλισμούς. Όπως αναφέρει ο πατέρας του 10χρονου, εξωσχολικό πρόσωπο πλησίασε το γιο του και του έβαλε τρικλοποδιά με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να κτυπήσει στο κεφάλι.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τη Διεύθυνση του σχολείου, επιβεβαιώνει το εν λόγω ατύχημα, ωστόσο όπως μας αναφέρθηκε όλα συνέβησαν στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού, που είχε ως αποτέλεσμα το απρόοπτο.

Άμεσα οι υπεύθυνοι έτρεξαν στο παιδί στο οποίο παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες ενώ στη σχολική μονάδα έσπευσε και ο γιατρός του χωριού, ο οποίος επιβεβαίωσε σχίσιμο στο κεφάλι του μήκους τριών εκατοστών.

Από τη διεύθυνση του σχολείου καταγγέλλουν άκρως υποτιμητική συμπεριφορά του πατέρα προς εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Σε επικοινωνία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μόρφου, μας αναφέρθηκε ότι όντως ο πατέρας επισκέφθηκε χθες το Αστυνομικό Τμήμα, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε γραπτή κατάθεση, αφού το μόνο που ζητούσε ήταν η συγνώμη της Διευθύντριας.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο 10χρονος όσο και ο αδελφός του που επίσης φοιτά στο ίδιο σχολείο, εδώ και δύο μέρες δεν πηγαίνουν στο σχολείο, καθώς ο πατέρας εκφράζει φόβους για τα παιδιά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα