Χανιά | «Μύλος» ΚΥΔΩΝ και ΑΟΚ Χανιά για τα προγράμματα του μπάσκετ: Φωνές και φασαρία στο κλειστό του Κλαδισού

Την ίδια προσήλθαν για προπόνηση σήμερα το απόγευμα το παιδικό – εφηβικό τμήμα του ΑΟΚ «Χανιά» και το ανδρικό τμήμα του Κύδωνα, στο κλειστό του Κλαδισού, με φόντο την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του για τα νέα προγράμματα προπονητικών ωρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χανίων.

Σύμφωνα με την έφορο του ΑΟΚ, Αλίνα Κουλιεράκη, το παιδικό – εφηβικό τμήμα της ομάδας πήγε για προπόνηση

και χωρισμό τμημάτων στις 5 το απόγευμα που με βάση το νέο πρόγραμμα είναι δική τους ώρα. «Εκεί βρήκαμε τα παιδιά του Κύδωνα να κάθονται στις κερκίδες.

Μπήκαμε για να ξεκινήσει η προπόνηση και τότε ο κ. Ηλιάκης, ο προπονητής του Κύδωνα ζήτησε να φύγουμε λέγοντας πως η ώρα είναι δική τους και ότι ο Δήμαρχος τους είπε πως το νέο πρόγραμμα δεν ισχύει. Τότε ήρθε ο άλλος έφορος, ο κ. Τσάμπας και του εξήγησε πως το πρόγραμμα ισχύει από 28 Αυγούστου όπως μας έχει κοινοποιηθεί και όπως έχει αναρτηθεί στους αθλητικούς χώρους. Τότε εκείνος άρχισε να φωνάζει και να μας λέει πως επειδή έχουμε ομάδα στην Γ1 δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε και άλλα πολλά. Μετά από πολλές φωνές και φασαρία, τηλεφωνήσαμε στην κα Ψούνη, την προϊσταμένη του γραφείο αθλητισμού του Δήμου Χανίων, μας διαβεβαίωσε πως το πρόγραμμα ισχύει και αποχώρησαν» εξιστορεί στο zarpanews.gr.

Στο μεταξύ, το όλο σκηνικό έγινε μπροστά σε 20 περίπου παιδιά και τους γονείς τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση.

Μιλώντας στο zarpanews.gr στελέχη της ομάδας κάνουν λόγο για ένα απαράδεκτο περιστατικό που εκθέτει ολόκληρο το ιστορικό σωματείο του Κύδωνα.

Συνάντηση με Βάμβουκα

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο ΑΟ ΚΥΔΩΝ με σκληρή ανακοίνωση στρεφόταν κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και παίκτη της ανδρικής ομάδας του ΑΟΚ, Μανόλη Αδοντάκη, ο οποίος προήδρευε στην αθλητική επιτροπή του Δήμου Χανίων που συγκροτήθηκε για να μοιράσει τις ώρες (ΕΔΩ).

Από την κατανομή, ο Κύδωνας δηλώνει ιδιαίτερα αδικημένος, καθώς από τις 85 ώρες προπονήσεων ανά εβδομάδα πέρυσι, φέτος δόθηκαν στον Κύδωνα μονάχα 34! Αντιπροσωπεία του συλλόγου βρέθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του Δημάρχου Χανίων, ζητώντας να μην εγκριθεί το νέο πρόγραμμα.

Κουβάτσος: Λάβαμε διαβεβαιώσεις

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του «ΑΟ ΚΥΔΩΝ» Σάκης Κουβάσης, κληθείς να σχολιάσει το συμβάν, ανέφερε πως το νέο πρόγραμμα δεν ισχύει αφού δεν έχει περάσει από δημοτικό συμβούλιο. Συνεπώς και με βάση το ισχύον πρόγραμμα, η προπονητική ώρα είναι του σωματείου. «Παρόλα αυτά υποχωρήσαμε για να μην δοθεί έκταση» τόνισε και προσέθεσε: «Περιμένουμε ν’ αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος μας και να αλλάξει το πρόγραμμα σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που λάβαμε και την δέσμευση του Δημάρχου.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα