Χανιά | Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στο Όξω Νου

Εργαστήρι δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης για παιδιά, το οποίο
απευθύνεται σε παιδιά που τελείωσαν φέτος το νηπιαγωγείο έως παιδιά που τελείωσαν την Δ΄ δημοτικού.

Από Δευτέρα 19/06/2017 μέχρι Παρασκευή 30/06/2017
09.00-14.00 (εκτός Σαββατοκύριακα)
(δυνατότητα προσέλευσης 08.30 και αναχώρησης 14.30)

Το καλοκαιρινό εργαστήρι έχει στόχο να εντάξει τα παιδιά σε μια δημιουργική διαδικασία μέσα από την οποία θα διασκεδάσουν, θα δημιουργήσουν και θα ανακαλύψουν τις καλλιτεχνικές τους δυνατότητες. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν σε ένα πολύ όμορφο και

ζεστό χώρο, με έμπειρους θεατρολόγους που μέσα από την εμψύχωση θα τα οδηγούν καθημερινά σε μια νέα γοητευτική περιπέτεια.

Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες:
Θεατρικό παιχνίδι (ερχόμαστε σε επαφή με θεατρικά κείμενα και σκηνικά αντικείμενα, καθώς και με την ίδια τη σκηνή, παίζουμε ρόλους και δημιουργούμε χαρακτήρες)
Ασκήσεις κίνησης και ρυθμού
Κατασκευές και εικαστικές δημιουργίες
Αφηγήσεις παραμυθιών
Ελεύθερο παιχνίδι
Θέατρο σκιών (κατασκευή χειροποίητης φιγούρας)
Χρήσιμες πληροφορίες
Το εργαστήρι δεν παρέχει φαγητό. Το δεκατιανό το αναλαμβάνουν οι γονείς.
(στο χώρο του ΟΞΩ ΝΟΥ υπάρχει κυλικείο με βιολογικά προϊόντα)
Κόστος Για τις δύο εβδομάδες: 120 ευρώ Για μια εβδομάδα: 70 ευρώ Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται 24% Φ.Π.Α Σε περίπτωση που δυο αδέρφια παρακολουθήσουν το εργαστήρι ισχύει έκπτωση 10% και για τα δυο παιδιά.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων, απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση

Για πληροφορίες και εγγραφές στο τηλ. 6945678310-6947761326 email: [email protected]

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΞΩ ΝΟΥ Αγίας Κυριακής 29, Ταμπακαριά-Χαλέπα,
Χανιά

Διεύθυνση Εργαστηρίου: Ειρήνη Μαμάση-Αλεξάνδρα Παρασκευοπούλου
Ειρήνη Μαμάση: Είναι θεατρολόγος-ηθοποιός. Αποφοίτησε από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και από τη δραματική σχολή Αθηνών «Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα». Είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση διδάσκοντας το μάθημα της θεατρικής αγωγής. Ασχολείται κυρίως με το παιδικό θέατρο καθώς και με την πραγμάτωση σεμιναρίων σε σχέση πάντα με το θέατρο. Είναι ιδρυτικό μέλος στο «Ελληνικό παραδοσιακό θέατρο σκιών Χρήστος Πατρινός» που εδρεύει στη Πάτρα.

Αλεξάνδρα Παρασκευοπούλου: Eίναι θεατρολόγος. Το 2012 αποφοίτησε από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ για ένα εξάμηνο είχε παρακολουθήσει μαθήματα στην αντίστοιχη σχολή του Freie Universitat στο Βερολίνο. Εργάζεται ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού με ομάδες παιδιών, ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει θεατρική αγωγή στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ασχολείται με το παιδικό θέατρο και κάνει εργαστήρια και σεμινάρια σε παιδιά και ενήλικες.

zarpanews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
οξω νου χανια για παιδια
Τυχαία Θέματα