Χανιά | Επίσημη πρεμιέρα για την ταινία του Παντελή Βούλγαρη | Photos

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρεμιέρα της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα», αυτή την ώρα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, βρίσκονται όλοι οι συντελεστές της ταινίας, οι οποίοι πήραν το λόγο και μίλησαν για την εμπειρία τους από τα γυρίσματα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και το αποτέλεσμα της ταινίας, το οποίο βγήκε μέσα από σκληρή δουλειά.

«Πέντε χρόνια δημιουργίας, πέντε χρόνια που έχουμε κάνει μία προσπάθεια να χτίσουμε χρόνο με το χρόνο ένα δημιουργικό τοπίο στο χώρο του κινηματογράφου και της εκπαίδευσης με τις παράλληλες

εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποιούμε, στα πλαίσια του Φεστιβάλ, ο κόσμος που αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια είναι η απάντηση για το τι αυτός ο τόπος μπορεί και πρέπει να έχει ένα μεγάλο θεσμό του κινηματογράφου στην Κρήτη που η καρδιά του θα χτυπάει στα Χανιά», ανέφερε ο Διευθυντής του φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, Ματθαίος Φραντζεσκάκης.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, τόνισε ότι «η Περιφέρεια πάντα στηρίζει, κάθε χρόνο θέλουμε να είναι καλύτερο το Φεστιβάλ, να γίνει διεθνές και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι η Κρήτη και τα Χανιά να αποτελέσουν τη βάση για γίνονται διεθνή φεστιβάλ αντάξια των ευρωπαϊκών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα έγινε η πρώτη προβολή της ταινίας για τους συμμετέχοντες ενώ η δεύτερη προβολή είναι για τους υποστηρικτές της ταινίας.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα