Χανιά | Εκδήλωση για «Ζητήματα Εργασιακών Σχέσεων και Κοινωνικής Ασφάλισης»

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειριστών, Μηχανοδηγών και Γεωτρυπανιστών Ελλάδος, τα Σωματεία Χειριστών, Εκσκαπτικών, Ανυψωτικών Νομών Χανίων και Ρεθύμνου, διοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

«Επίκαιρα Ζητήματα Εργασιακών Σχέσεων και Κοινωνικής Ασφάλισης»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/6/2017 από τις 10:00πμ έως τις 13:00μμ στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου (Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς).

“Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, στον ίδιο χώρο, την Κυριακή 11/6/2017, από τις 13:00 π.μ. έως τις

16:00 μ.μ., εκπρόσωποι της ομάδας νομικών του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, θα απαντήσουν σε ερωτήματα και προβληματισμούς που έχουν σχέση είτε με τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ) είτε με το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ). Παράλληλα, εκπρόσωπος της ομάδας των συμβούλων απασχόλησης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, θα επεξεργάζεται αιτήματα των εργαζομένων και των ανέργων στα ζητήματα της απασχόλησης καθώς και της επαγγελματικής ανάπτυξης & σταδιοδρομίας.

Συνάδελφοι η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη και παρακαλούμε να παραβρεθούν όλα τα Μέλη του Σωματείου.”

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα